Bryggan igen!

Tycker att Roos sammanfattade kvällen bra, så här kmr kvällen i bilder istället! :)


Theresa "hoppar" i sängen ^^


BUBBLOR! =D


Ännu mer bubblor! :)


Jag och Fredrik


Full???


Rasmus och Emil


Roos & jag


Enda bilden som togs inne på bryggan.. resten av tiden härjade vi i barerna ^^

Puss & kram

// Emelie


Brygganpremiär... för mig!

Tisdag efter jobbet. Jag har jobbat 4 dagar i sträck och inte sovit. Det är då man tar med sig Emelie till Bryggan och festar järnet!

Efter jobbet var jag alltså otroligt seg (tyckte Emelie). Otroligt snabb tyckte jag. Iallafall. Några timmar senare än alla andra anlände till Davids place för förfest. De andra (Emil, Theresa, David, Rasmus, Fredrik och EMELIE) hade ett rejält försprång, men som den vänliga själ Emelie är hjälpte hon mig snällt att komma ikapp. Jag drack min Passoa, Davids vin och Emelies jäger så jag var snabbt ikapp!

Efter nån timme hos David drog vi mot Snerkes och Bryggan! Emelie och jag cyklade i turbofart, de andra gick. När vi hade kommit in på Snerkes fick Emelie sms av David... De bangade!! Aja, inte hängde vi läpp för det. Istället sprang vi runt som galna troll och var överallt i en sekund sen var vi ingenstans igen. Först skulle vi ha Naughty Emilié men bartendern såg ut som ett frågetecken så han slängde ihop nån blå drink (den får 3 av 5 jägerflaskor... tror jag, är lite osäker på hur den smakade, men det gör nog inte så mycket för den går ju ändå inte att testa igen eftersom han bara slängde ihop nåt).

Sen blev det shots. Många shots. Sen blev det dimmigt. Vi lade oss i gräset, hittade Kajsa och så dansade vi nog lite där nånstans också.

Jag minns ATT jag tog mig hem. Dock oklart hur, har inget minne alls av hemvägen. Cykeln är dock på plats utanför min lägenhet. Jag åt tydligen den sista kakan också, den som jag skulle haft imorse... Men men, så går det om man dricker för många shots!

En bra första kväll på Bryggan iallafall (hur konstigt är det inte att jag inte har varit där förut?!), fler gånger blir det garanterat i sommar. Älskar att Emelies vita sommar har gått åt helvete.

Eh... sen borde de ju komma upp bilder här men jag tar aldrig med mig kameran så jag hoppas på att Emelie slänger upp några sen.

Ni får en skrattande bird istället.

skrattandefaglar.se

/Roos

Så det kan låta hemma hos Ekelunds

Framför TV:n klockan 20.52

Timmy: Alltså han din kompis, den där Roos, är han bög?

My: haha va?

Timmy: Ja, alltså är han bög? Jag slår vad om att han kallar sig själv för Rosen också.....

My: Alltså Roos är en tjej...


Timmy:
Eller hur....

HAHA
Måste bara säga att han har inte sett bilder på dig Roos, då skulle han förstå att du är en tjej.





Jag önskar alla en trevlig kväll på bryggan, simma lugnt!


/My


En grymt bra midsommar :)

Min midsommar var också ganska klar, inga minnesluckor iallafall, även om jag nog inte skulle påstå mig tillhöra de lite mer mogna i sällkapet :P  

Vi började ganska tidigt hos min kompis Frida för att göra potatissallad, vilket var vårat uppdrag för kvällen (och kan säga att den gjorde stor succé!) Så vill ni ha receptet äre bara att fråga ;) Efter 40 skalade och kokade potatisar kände vi oss sedan värda lite lunch. Blev den sjukt traditionella midsommarlunchen pizza ute i gräset tillsammans med lite nubbe-kubb, där man varje gång motståndarlaget fick ner en kubb på baslinjen var tvungen att dricka en shot Hallands fläder. Jag & Anna fick dricka tre shot på rad ganska snabbt och kan ju säga att vi inte direkt spelade bättre efter det :P Så X antal nubbar senare begav vi oss vidare ut mot Värmdö för mer midsommarfirande bestående av bla. 5-kamp (som mitt lag också såklart vann, men vi i kolaget är ju alltid bäst så de var inte så konstigt), grillning och dans m.m. Mycket trevligt måste jag säga! Framåt midnatt åkte vi sedan vidare till ytterligare en fest ute på Djurö där vi bastade, badade bubbelpool samt nattbadade i havet. Mycket nice även det! (Har dock tyvärr inga bilder från de, då jag glömde kameran). Men här kommer lite bilder från då jag hade kameran med mig :)

Jag, Frida och Jocke fixar potatissalladen


Midsommarlunchen


Dags för nubbe


På bussen


Jag och Julia


Små grodorna


Fabian har det bra


Middag


Kubb


Hoppas ni andra också hade en riktigt bra midsommar!

Nej, nu ska jag sova för imorgon väntar en dag ute i skärgården :) God natt på er!
//Elin 


Midsommar i klart ljus

Som alla vet är ju Rebecca och jag de lite mer vuxna i sällskapet, därför är minnet av vår midsommar betydligt klarare än för de kolagetmedlemmar som skrev förra inlägget. Jag och Skinkan(Rebecca) firade i Skinnsberg med sveriges godaste midsommarbuffé och ännu godare efterrätt. Vi gick tipspromenad och sedan var det femkamp under vilket vi blev attackerade av knott i 180. Trots denna incident vann såklart vårat lag. Men det förstod ni ju redan.

Hur kommer det sig att vi valde att fira tillsammans? Jo det var på en fest i januari som jag apropå ingenting plötsligt klämmer ur mig frågan "Rebecca vad gör du på midsommar?" och på den vägen är det!

Bilder från kvällen:
     


 Söt kompis med tre dubbelhakor



                                                               




 

                                                                              
Adios
/My


Midsommar i en enda stor dimma..

Jag ska försöka sammanfatta vad som hände under kvällen, men den är väldigt suddig :P Vi började iaf med att grilla utanför mig. Sen begav vi oss till fotbollsplanen i flogsta och spelade lite kubb, men vi gav upp ganska fort.. gick inte så bra att kasta pinnarna när man va full (Anna kastade dom mer bakåt än framåt ^^) Vi lekte i lekparken och sen hittade vi ett gäng sköna killar som vi spelade fotboll med :D några shot strårom och mintu senare så befann vi oss i min lägenhet och dansade för fullt (INTE på bord!).. Väldigt dimmigt alltså..

Lite bilder från kvällen:


Roos pratar med full Elin och jag letar efter gran!?! (fråga inte, lång historia..)


Anna blir snurrad av Malin ^^


Snygga brudar! :)


Vet inte riktigt vad dom håller på med :D


Ida & Micke :) Så söta!


Lättroade?? ^^


Sjukt kul var det!


Klättra hör ju till när man festar och cidern måste ju följa med.. :P


Sandra fångar cidern!


Varför är det bara jag som ser sjukt full ut? :O


Söta tjejer! :)


Roos hittade en vän, men några killar stal den från henne :O (okej, det var deras och Roos stal den först :D)


Störtsköna killar! :)

Jag träffade också en kille som hette Kalaspuff (sjukt gulligt namn!) under kvällen och han hade lagt till det på sitt ID ^^ det roade mig ganska länge... men så va jag ju ganska full ockå :P

Pussar

// Emelie

Midsommar!

Ska snart börja fixa mig för kvällen.. Tror inte det kmr bli en så lugn kväll, med tanke på vad jag har laddat upp med (70is Jäger, Likör (50 cl) och 3 cider).. men det är ju bara midsommar 1 gång per år så ^^ Vi har inte planerat så mkt för dagen/kvällen, men det känns ganska skönt. Vi är iaf ett gäng tjejer och Micke (lider med honom ^^) som ska grilla och supa här i Flogsta och sen får vi se vart det bär av.. Kvällen kan nog sluta hur som helst! Uppdateringar om kvällen kmr imorn.. ;)

Tänkte dela med mig av en härlig variant av Tik Tok innan jag hoppar in i duschen

Trevlig Midsommar!

// Emelie


Kor på semester

Hejsvejs i lingonskogen!
Jag har de senaste dagarna varit på semester i strömstad. Var ju tvungen att ta ett kort på några kossor till bloggen. Så låt mig presentera Stjärna, Majros och deras kopolare.
Ha en KO-losalt bra sommar!
Rebecca

Bästa studentpresenten?

Min familj är alltid ute i sista stund kan man nog säga och så var även fallet när min syrra skulle ta studenten tidigare i nu i sommar. Jag kommer hem på söndagkvällen (och hon ska ta studenten på måndagen) utan att ha köpt nån studentpresent och frågar min pappa vad de tänkt och ge och självklart har inte de heller tänkt ut nåt.. Jag kommer då på den smarta idén att vi kan ge henne ett presentkort på en resa och boka den senare i sommar, snabbt och enkelt fixat lixom! Han var lite tveksam till det, men då ingen hade kommit på nån annan present (eller snarare glömt bort det) en halvtimme innan mottagningen skulle börja så fick det bli en resa, där min del av presenten självklart bara skulle vara att åka med som resesällskap :). Grymt bra tyckte jag! Ja, ibland är jag smart ;) hihi.

Så den 4 juli åker jag till Rhodos en vecka med min pappa och syrra :) och tror det kommer bli jävligt nice faktiskt!

Poolen ser ganska lockande ut iallafall ;)


Puss på er alla!

//Elin


Visar sitt rätta jag!

Igår var det tisdag och det borde rimligtvis betyda Bryggan, men nej! Jag montera istället ikea möbler.. och det är verkligen inte min grej!! När man är inne på 3:e möbeln så har man tröttnat rejält kan jag lova! men men.. Fint blev det iaf och det är ju alltid något :) Orkar inte ta bilder så ni får helt enkelt vänta tills ni kmr hit på fest och pajar möblerna jag just ägnade en hel kväll att sätta ihop! ;)

Idag var syrran och Andreas på besök :) Hade en helt underbar dag och visade dom det viktigaste delarna av Uppsala, dvs. nationerna ^^ haha nej då.. inte riktigt vad min syster ville se, eftersom hon och jag är totala motsatser, så då kan ni ju tänka er hur hon är ;) Hon hjälpte mig göra slingor i håret iaf, så är nu lite blondare (tyckte väl att det var på tiden att visa hur smart jag egentligen är ^^) Orkar inte ta bild på håret heller.. Så ni får vänta med spänning på att se hur det blev :P Ja, jag är lat idag.. men jag skyller på att jag är sjuk =/ Har en tendens att alltid bli sjuk vid fel tillfällen.. men jag ska försöka bli frisk till midsommar, annars får jag ta till med whiskey.. det brukar ju funka! :D  

Ha det fint!

// Emelie

Bryggan, igen

JA! Jag kom iväg.
Efter ett besök på Taket var Bryggan nästa tänkta destination. Så blev det inte. Istället styrdes det hemåt och jag velade(något jag är ganska bra på) ett bra tag och hade nästan bestämt mig för att stanna hemma . MEN, man vill ju INTE vara den som är den. Efter gräsmattehäng, drinklektioner och längdmätning var jag uppe ur min svacka!


(Apropå det där med mätning, stämmer det så har jag vuxit en cm! Helt klart värt att spåna vidare på.)

Kvällen visade sig bli riktigt bra. Jag småspårade bara en gång, i nyktert tillstånd. Trodde att drickpinnen var sugröret och skulle dricka ur den. Theresa var dock snäll och försvarade mig med ”vadå det är väl inte så lätt, båda är ju långa och svarta”. Sjukt kloka ord från en klok tjej! Hiss!


Händelser och substantiv som gjorde gårdagskvällen:

F
ina KGBare, Härlig korridorare, Vanilla sky,  Återfinnande av en sedan ett år tillbaka försvunnen kusin på toaletten, Snygga nagellack(viktigt det där), Lite fotboll, Livliga diskussioner, Fiskmåsar, jäkligt mycket fiskmåsar!(Dissas även på kebölbloggen).


Detta var allså gårdagen, nu till dagsläget. Allt är packat och mina tretton kvadrat är fullsmockade med flyttkartonger. Separationsångesten är ett faktum. Jag vet att jag har gnällt, jag har bittrat och jag har svurit över min korridor. Det är många dagar som jag inte velat gå ut ur mitt rum för att korridoren varit så jäkla äcklig! Jag har ibland hatat den.
Men mitt i allt detta har jag på något konstigt sett trivts grymt bra. …det är nära till allt och det var ett guldläge på valborg.




Bild tagen utanför Rackarberget, Kvalborg 2010. Gillar budskapet!

Det är med sorg i hjärtat som jag imorgon lämnar mitt rum. Må dess nästa boende älska den så som jag gjort!

/My


HA HA HA

Är det förresten nån mer som har reagerat på att vår fest-kategori heter Metanolkonsumtion? Jag tycker det är sjukt roligt!! Nån som behöver göra om kemiterminen? HAHAHAHA!! Förlåt jag är så nördig men det är hysteriskt kul!!


Metanol, även benämnt metylalkohol, karbinol eller träsprit, är den enklaste av alla alkoholer och är mycket giftig. Den kemiska beteckningen är: CH3OH. Ämnet används ofta som lösningsmedel i industrier och laboratorier. Metanol är ett mycket effektivare lösningsmedel än etanol och förgiftar genom huden. (Källa: wikipedia)


Etanol - GOTT. (källa: Roos)

Kram på er keminördar!
/Roos

Roos = lat

Eftersom jag är sjukt lat får ni kolla här om ni vill ha en liten berättelse från Magaluf-resan. Där finns korta sammanfattningar av det vi gjorde på dagarna nätterna och lite roliga/tråkiga bilder. Alla andra bilder finns på facebook så in och kommentera och titta där med!

Här kommer några av favoritbilderna!


En cool brud på mitt knä!


Lagom stor spritflaska!


Innan utgång. Och jag var inte sådär sur. Däremot exakt så vit. Men det visste ni ju redan!


Extremt skeptisk tjej (som garvar ihjäl sig) med några roliga britter.


Vi har svårt för det där seriösa...


Och eh... så fort jag får i mig lite alkohol lyder jag Anna väldigt bra. Därför tyckte jag att det var helt normalt att bli upplyft av en random kille. Hahaha!


Jag är sjukt trött på att bli stalkad av killen till höger (som verkar kolla in mina bröst) och Anna garvar ihjäl sig medan de andra britterna posar snällt.


Det får räcka så länge! Hoppas ni (=Emelie!) är nöjda nu!

PUSSSSS PÅ ER!
/Roos

Ensam är stark

Jag är sviken av kolaget. Här vill man vara en rolig tjej och gå på bryggan men alla bangar. Jag tänker i alla fall stå där, som en ensam kossa på dansgolvet. Och jag ska gilla läget. Ja så ska det bli.
PUSS
/My


Bröllopsyra!

Ingen har nog missat att det var Kronprinsessbröllop i lördags. Jag och dessa tre filurer begav oss därför ut på stan för att kolla läget denna dag!



Det första tecknet på bröllopsyran var att stan var invarderad av turister och att alla gick runt med såna hära fula kronor på huvudet:


Folk stod spänt och väntade på att bröllopsparet skulle komma, men det verkade lite ovärt tyckte vi då det var flera timmar kvar till de skulle komma, så vi ägnade större delen av dagen åt shopping istället.  

Vi stannade dock på pressbyrån för lite glass och passade då samtidigt  på att se vigseln som de sände på TV där..


Efter ytterligare lite mer shopping bestämde vi oss till sist för att ställa oss nånstans för att se de nygifta åka förbi. Vi hade ingen aning var de var eller när de skulle komma så vi ställde oss bara på nån random gata där de stod massa folk och precis när vi intagit våra platser så åker de förbi, snacka om timing!


Var bara ett litet problem, sikten.. Så här mycket såg vi av dem. Fett värt! Eller inte!

Men efter det var det dags för inflyttningsfest hos Anna och Fabian som flyttat till en lägenhet i Vasastan, så inga sura miner här inte!

Fabian kom direkt från tjänstgöring vid bröllopet:


Sen vare fest hela natten :D

Gamla klasskompisar =)Mina snyggaste kompisar ;)Kan ju säga att väggen inte såg ut sådär i början av kvällen..

Avslutningsvis måste jag bara skriva om en grej som hände medan vi väntade på tåget hem, vilket var följande: Vid tre-nångång var det dags att åka hem, vi går till tunnelbanan och min kompis, vi kan kalla honom X är ganska så jättefull, så några av mina andra kompisar smular sönder lite godis de har till ett vitt pulver som de lägger som en lina på perrongen och lurar X att det är kokain. Ingen tror att han ska gå på det, men X som som sagt är jättefull gör det och ställer sig på knä och snortar upp godiset i tron om att det är kokain ifrån det äckliga perronggolvet! Såg inte så mysigt ut direkt och roligt eller bara elakt vet jag inte, men sjukt vare helt klart iallafall..   

//Elin

Prince of Persia

Recension av filmen: Jake Gyllenhaal har grymma magr... oj, eh vi menar filmen var grymt bra.

den får 8 av 8 magru.. nej, förlåt 4 av 5 toasters såklart :P KANONKUL!!


Het hunk

Citat från filmen:
Tamina
: Dastan, where's the Dagger?
Prince Dastan: You're welcome to search me for it. You'll have to be very thorough.

Detta är något vi i Kolaget inte skulle banga på att göra väldigt grundligt ;)

Från bion


Håll utkik efter våra nya äventyr!

// Emelie, My & Elin

Naughty Emilié vs. Naughty Emelie

Under ett av många besök på Bryggan upptäcktes drinken Naughty Emilié och självklart var några representanter från Kolaget tvunga att testa den. Kl 19.00 idag intog därför 3 frivilliga Bryggan för att avgöra om drinken Naughty Emilié eller personen Naughty Emelie är bäst.

Naughty Emilié


Drinken bestod av Cruzan raspberry, cruzan mango, 7-up och muddlad lime. Första intrycket var surt, men sedan blev den godare med lite syrlig smak med inslag av fruxo. Den får betyget 4 av 5 jägerflaskor!


Naughty Emelie



Vi konstaterade dock att denna version vinner då denna inte kostar pengar, den räcker längre och har såklart en högre procenthalt. Den får därför betyget 5 av 5 jägerflaskor! (1,75 litare) KANONKUL!!


De koola domarna


Efter drinkprovningen blev det spontanbio, Prince of Persia :)

//My och Elin



VM

My jublar och utbrister: JAA MÅÅÅL när reprisen för första målet visades igen

Emelie när första halvlek är slut: Va, hade matchen börjat?!

Ni som bor i Uppsala, eller ja ni andra också för den delen, hörde säkert våra jubel när Brasilien gjorde mål. Värst var Emelie som utbröt samma höga, genomtränkade skrik som så ofta hörs på någon av Uppsalas nationer samt Flogstafester.

Här är en kaka vi gärna skulle vilja smaka:)


Kvällen i bilder:


Fotbollsmatcher kräver förberedelser


Taggar inför match


Ännu mera taggning


MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!


Elin och My hamnade på delad förstaplats. Emelie liiiite efter, men det var ju ganska väntat med en sådan tippning.

Nu laddar vi inför morgondagen med några kilo choklad (heja Schweiz!)

Beijo e Guarita!
//Elin, Emelie och My

Söndagkväll i Uppsala

Sitter som vanligt och kollar på fotbolls-VM och har kvällen till ära lurat med mig mej My och Emelie :D My är sjukt taggad medan Emelie är lite bitter (men hon blev på lite bättre humör när målarfärg och choklad kom in i bilden!)

Vi har laddat upp ordentligt med kebeb och dagen till ära även en brasiliansk vaxning, ja ni kan ju gissa vilket lag vi hejar på ;)

Å nu blev de ännu gladare när de såg att en spelare hette Kaka.
-Fett gulligt namn /Emelie
Han kommer såklart bli våran favoritspelare under matchen!


Våra VM-tips: (Elins expertkommentarer)
Emelie: 6-0 till brasilien (helt ologiskt, puckad tjej asså)
My: 2-1 till brasilien (helt okej tippat)
Elin: 3-2 till brasilien (Grymt tippat, den tjejen har koll på fotboll)

//Elin


Fredag = Bryggan = Två SJUKT fulla tjejer!

Kvällen började ganska lugnt hos David, precis enligt planerna.. men timmarna gick fort och flaskor/burkar tömdes. Efter en kväll med pyramiden= Rasmus och David försökte supa ner oss, de lyckades väl skapligt, x antal youtubeklipp, misslyckad reparation av fjärrkontroll(där Emelie mobbades för sina tekniska skills) och serious girltalk på toaletten(killarna trodde vi gjorde nått annat) kände vi oss redo att inta bryggan. Väl framme på stället möts My av kommentaren "ta en vatten när du kommer in", vilket INTE var befogat med tanke på att Emelie var fullare.
Peder jobbade vilket betydde mer shot än vi behövde och snart härjade vi vilt på dansgolv och fönsterbräden. Våran tävling gick åt helvete men vi hade kul ändå. Under kvällen fälldes följande kommentarer:

Emelie säger: "FYFAN vilken hemsk bild på mig!"
My säger: "Nej men den var ju fin ju......det ser ju inte ens ut som du!"
(David viker sig av skratt och Emelie morrar)

Davids fjärrkontroll går sönder i bitar och dess ägare försöker desperat sätta ihop den, ändå funkar den inte och Emelie kommer till undsättning:
Emelie säger: "Jag kan fixa den"
David kollar skeptiskt och säger:"Näääe...."
Emelie säger: "Men det är lugnt jag är teknisk av mig........har du kollat batterierna?"

Lite bilder från kvällen:

Innan den höga alkoholkonsumtionen..


Emelie med sin älskade Jäger i lagom stort glas ^^


Tittut!


Trasig fjärrkontroll..


Vad händer??


Jo, Emelie tränar dykning inför Bryggan!


Rasmus är en glad kille :D


Efter en viss alkoholkonsumtion börjar Emelie bli "lite" full..


David med sitt King Fish vin


Efter hög alkoholkonsumtion??


Efter alldeles för många shot!

Kvällen avslutades med att Emelie tittar bort i ca 2 sekunder och My har på den tiden lyckats försvinna.. Så Emelie flänger runt mellan barerna (med 5 killar i släptåget ^^) i desperat sökande efter sin kompis som då är påväg hem!

Ps. Är det någon som förstår vad "Tvättsvamp 2x" betyder??? Förklara gärna för oss isåfall..

Fortsätt följa våra vilda äventyr! Vi lovar täta uppdateringar..

SKÅL!

// My & Emelie


Öh

Följ OSS med bloglovin förfan!

Ny design

Eftersom jag ska upp och jobba imorn så tänkte jag att jag skulle fixa lite med en fin design till den här bloggen (istället för att sova ni vet). Ni läsare (vilka läser??) och mina medbloggare får komma med kritik (eller kanske beröm, haha)!! Nu är det lite färgglatt och lite fler bilder iallafall!

Jag är iallafall hemma nu, har varit en vecka på Mallorca (magaluf) som ni antagligen vet. Där har jag solat (inte fått märkbart mycket färg, men så är jag ju typ en isbjörn också... försökte lura alla i Magaluf att det finns isbjörnar i Sverige iallafall), jag har shoppat och jag såklart FESTAT. Sjukt roligt var det!! Ska slänga upp lite bilder sen när jag orkar.
Sen har jag även tillbringat tre dagar i en liten stuga på Gotland med min familj, inte särskilt party men bra mysigt! NU är jag hemma och imorn då är det jobb i en kiosk i skogen som gäller.
Puss o kram skumbanan!
/Roos

BRYGGAN

Bryggan ikväll kmr bli grymt :D JA, jag vet att jag har världens sämsta självdisciplin! Men jag klarade iaf av att vara nykter 1,5 vecka och det är väl alltid något :P My och jag ska ha en liten tävling ikväll, som hon inte vet om än.. Och nej, det är inte fullast vinner! Det har en tendens att spåra rejält när man kör den tävlingen (av nån anledning :P) och jag vill helst komma ihåg något från kvällen ^^

Bilder från året första bryggan..

Elin och jag (innan de 15 shoten.. finns tyvärr ingen efterbild, eftersom vi var alldeles för fulla!)






Strax innan vi tar springnota ^^

Kmr med uppdatering om hur kvällen slutade imorn! :D

// Emelie


God Morgon!

Så var det fredag igen och ni kanske kan gissa vad jag har haft för mig den är veckan.. Jo, kollat fotbolls-VM såklart! Jag älskar fotbolls-VM, är så jävla najs att kunna kolla på bra fotboll hela dagarna :D Det enda negativa med det är väl att man får så lite tid över till annat, som att vara ute i solen tex :P

Sen måste jag bara säga att min träning går fett bra! Har tränat varje dag den här veckan och ska snart i väg och simma nån kilometer nu, sen i helgen blir det lite efterlängtad vila :) För då är det tydligen nåt bröllop här i staden som man kanske ska kolla lite på, sen blire nog lite grillning och lite fest också och sen på söndag åker jag upp till Uppsala :D wihoo!


Tänkte att jag bjuder på Sydafrikas grymma VM-låt också:  :)

Nån som vet förresten hur man gör om man vill ha hela videon på bloggen och inte bara länken?!?

// Elin

Köping är INTE Sveriges tråkigaste stad

Jag har precis läst ut Filip Hammar och Fredrik Wikingssons bok Tårtgeneralen. Boken handlar om Hasse P, som genom att bygga världens längsta tårta här i Köping, bevisade att Jan Guillou hade fel när han år 1985 utnämde denna stad till den tråkigaste  i Sverige.

MEN, att bygga långa tårtor är inte allt man gör här inte. Åh nej. Man kan köra Volvo och äta pizza också. Vi är duktiga på att äta pizza i Köping och jag minns att jag alltför många gånger skrytit om hur många matställen vi har .... för några dagar sedan insåg jag att jag nog överdrivit lite med antalet pizzerior....

Några vänner och jag gav oss därför ut på cykeldrive och plåtade alla(?) Köpings pizzerior. Detta dokumenteras såklart på kobloggen. ENJOY!
(obervera att det är tummen upp på favvostället)




















...vi konstaterade att vi i Köping har 16pizzerior/kebaber. Sen kan man ju egentligen räkna med Kolsva(som tillhör köping), då får vi fyra pizzerior till. 
Med denna undersökning kom vi fram till att köping får fyra av fem toasters, KANONKUL!

Onsdagstankar

Äntligen!!
Efter att ha irrat runt här, på världens vackraste blogg, ett bra tag och försökt logga in överallt där det rent teoretiskt skulle vara möjligt att logga in (sökruntan, som en ny kommentar, på nån annans inlägg, m.m) har jag nu med lite hjälp från Emelie hittat rätt: wihoo! Inte van vid det här, vad hette det nu.....justja, INTERNET.

Befinner mig hemma i Sthlm och vilar upp mig och glömmer all kemi.
En liten snabbrapport från mitt händelserika liv som arbetslös:
idag: bränt mig. solen var väl framme nån minut så klart man hann bli röd
igår: skulle se krunegård spela utanför slottet, men han var sjuk.
tidigare dagar: fått några myggbett, regnat bort, lärt mig skjuta luftgevär

Hoppas ni alla har det bra och dricker mycket mjölk så ses vi väl snart?!?
kramisar från Anna

Rapport från skogen!

Här kommer en rapport från skogen. Jag befinner mig alltså i skinnskatteberg AKA skinkan. Det är ganska tomt här utan Muppsala och dess fräsiga invånare. Men det skulle bli ganska jobbigt att frakta hit alltsammans. Jag spenderar dagarna med att vänta på solen och att mina ben ska anta en mer gyllene ton, jag väntar också på att vattnet ska bli varmt så att det går att bada. För på midsommar gäller det, då ska badkrukan i! Jag har iallafall varit på bröllop och ikväll blir det grillning med gamla gänget.
Det var allt för nu.
Glad sommar!
Rebecca

Ljusdal

Min helg i Ljusdal var riktigt trevlig. Vi var 4 tjejer och 5 killar som var i en av killarna vid namn Dannes stuga. Började som förutspått supa redan i bilen (efter kära gamla Uppsala där vi stannade på besök för max och systemet!) Orkar inte berätta så mycket, men kan ju ta upp det roligaste :)
Danne fick en gädda på typ 6 kilo efter att han fiskat i max 5 min(!) skillat värre! Vi tog båten till grannens bastu (som inte var hemma som tur var) kl typ 5 på morronen och bastade, tog även årets första dopp då, det var riktigt najs! Fiskar svaldes hela för pengar, kannor med öl sänktes på rekordtider, folk (michael) svepte en sjuttis och spydde sedan ner grannens bastubrygga, tur att det regnade dan efter^^ Ja, det var väl det roligaste :)

Sen kollade vi även en del på VM, spelade kubb och fotboll, grillade och söp en massa. Frida som var mest hardcore knäckte första ölen på lördagen redan i sängen innan hon steg upp, men sen däckade hon också först på kvällen, hehehe :P

Här är lite bilder:

  
 Danne med 6-kilosgäddan


Vattenpipemys


 Åka båt


PARTY!


Nattfotbollsmatch
 

// Elin

 


Vad gör man när man INTE har fått något sommarjobb?

Jo, man åker in till stan och spenderar 1600 kr på kläder ^^ fast kläder går ju alltid åt, så ångest har jag inte (än iaf).. Har nu fått en ännu färggladare garderob, om det ens var möjligt :P När jag och Ida cyklade hem så fick min cykel fnatt (hjulet slutade rulla av nån jävla anledning :O) och jag flög rakt över styret, men smidig som jag är landade jag åtminstone på fötterna! Hade ju varit fint om man hade skrapat upp sig totalt lagom till badsäsongen ^^

Imorn vill David att jag ska följa med till Bryggan, men jag ska stå emot! Snart klarat en hel vecka och det är en lång tid för att vara jag :P Det finns så mkt annat roligt man kan göra utan att dricka, så jag ska ägna mig åt allt sånt den här sommaren!

Jag har kommit fram till att jag spenderar som mest pengar när jag egentligen inte har pengarna till det.. Köpte möbler för 2700 kr igår också :P HAHA! Kmr lagom få ångest sen när jag inser att jag inte har pengar till mat (lr ännu värre: Alkohol!)

Det var allt för mig den här ggn!

Ha det bäst!

// Emelie

Det där som stör

Okej. Loggade in på FB för en halvtimme sedan och vad ser jag? Jo som så många gånger förr skriver en viss person, här på bloggen kallad X, följande: "Jag har mensvärk!"
Denna person, X, har nu konstant rapporterat detta, med jämna mellanrum, i tre år.
Det räcker nu, jag har fattat. Du har mensvärk! ....men vet du? Jag bryr mig inte!

Jag ska seriöst börja föra in datumen då hon skriver detta i min kalender. På så vis kan jag räkna ut när jag bör hålla mig ifrån datorn och ha en Facebookfri vecka.

morr...
/My

Förresten medbloggare, hur ändrar man teckenstilen?

Avslutar med en bild tagen under en av de roligaste kvällarna någonsin,
Valborg10!

Ensam kvar i Uppsala!

Första helgen på VÄLDIGT länge som jag inte är ute och festar.. MEN det är nästan helt omöjligt att ha en lugn helg i Uppsala eftersom det alltid är fest nånstans ^^ Fast det är de jag älskar med den här staden. Det händer alltid något :D Jag har istället fördrivit dagen med en tripp till Ikea och köpt lite saker för att fräscha upp lägenheten :) köpte även 12 shotglas, så till hösten blir det att shota för fullt ;)

Tänkte dela med mig av min tillfälliga favoritlåt (ja, jag vet att den är gammal ^^) som alltid gör mig glad! =D Bästa förfest låten :)


Pussar och kramar

// Emelie

Tjingeling!

Min vita sommar började inte så bra.. Jag och My drog iväg till geologernas tentafest i tisdags och det slutade i kaos. Jag vaknade upp däckad på korridorsgolvet mitt i natten :O Man kan väl sammanfatta kvällen med ett sönderdansat bord (inte jag den här ggn ^^), utkastad toalett från höghustaket, blodiga fötter och mängder av Petrones bål.. De var iaf en GRYMT rolig kväll! Men nu tar jag nya tag och ska vara nykter fram till åtminstone juli (kanske ett litet avbrott på midsommar :P)

Idag ska jag iväg till Sthlm och hjälpa min syster flytta :) Blir kul att hon kmr lite närmare, men hon åker ju dock till Paris i augusti och stannar där ett halvår.. Ska se till att hälsa på henne där iaf! =D Någon som vill joina? ^^

Jag måste bara säga att Uppsala inte är detsamma utan alla mina underbara vänner! =/ Känns som en ganska deprimerande stad just nu.. SAKNAR ALLA!! =(

Sjukt härlig gruppbild från i tisdags


Ha det gött alla sötnosar! =)

// Emelie

Hej alla glada!

Känns som att det dags att skriva nåt här nu så jag gör't!

Sitter här hemma i mitt motsatsen till städade rum och försöker packa till helgen då jag ska iväg till Ljusdal med nårga kompisar och hänga i deras stuga! Lite synd bara att det typ ska ösregna hela helgen då.. Vi som ska åka nercabbat å allt! Men men blir det som vädret säger finns ju alltid fotbolls-VM att kolla på så vi ska nog överleva iallafall :) Vad kan jag mer säga.. Jo, min nyktra sommar går inte så bra, chansen att jag kommer vara nykter i helgen är lika med chansen att det finns en koolare blogg än den här, alltså lika med noll ;) supandet lär ju börja redan i bilen på väg upp och pågå tills söndag.. MEN ska ta tag i träningen nästa vecka iallafall! Ska träna 2 ggr om dan 5 dar i veckan hela sommaren. Kommer bli tufft, men jag ska fan göra det!! Så önska mig lycka till! Det lär jag behöva...

Det var allt jag hade att säga denna gång. Återkommer kanske nästa vecka om ni har tur med lite bilder och updates från helgen :)

Puss på er!

// Elin

¡Hola guapas!

Tjena alla snyggingar!

Jag sitter och skriver fran partystadernas partystad - Magaluf pa Mallorca!

Jag och min grymt koola ko-mpis Anna har varit har i tre dagar nu och ikvall ska vi ut och supa jarnet (aterkommer med fula bilder). Vi var ute igar med men levde inte upp till kolaget-standard da tyvarr, eftersom alla britter var sega och inte ville dansa. Ikvall forsoker vi igen och da ska det fan ga for vi har hjalp av koola norrman denna gang!

Hoppas alla har det super i kalla Sverige, baj baj! Hasta luego!
/Roosè-n

välkommen till paradiset

elin

I månader har det, i all tysthet, smidits stora planer om att skapa vad som nu kommer bli Uppsalas fränaste blogg. Vi som står bakom detta har valt att kalla oss själva för kolaget (=lite bättre än bolaget?) av anledningar som  jag inte går in på nu. På denna sida kan ni läsa om allt som är värt att minnas, och förträngas.

Denna kväll började med middag på Tzatsiki med klockrena uppsalastudenter. Sedan var vi tre festglada tjejer som drog vidare till bryggan och sedan Norrlands för att dansa gärnet. Tyvärr började vistelsen på nationen i norr ganska segt med för långa köer, för lite alkohol och för lite reccedans. Detta vände  dock och ur högtalarna strömmade Lalasong, underbara människor visade befinna sig på stället. Rebecca dansade i 180 och Elin och jag inledde vår påhittade mynttävling. Tävlingen går ut på att man drar på sitt flirtigaste smile och ber människor skänka en enkrona eftersom det är det enda som fattas för att man skall kunna köpa en öl i baren. Vi var, som förväntat, naturbegåvningar och lyckades ragga inte mindre än en femkrona och elva enkronor från grymma grabbar. Sjukt nöjda shoppade vi loss i baren.
Eftersom jag är sveriges nyfiknaste person och älskar skvaller delar jag med mig av en upptäckt som gjordes på tentafesten igårkväll:

Ted gärdestad håller på att gå från singel till upptagen= sjuuuuuuuukt bra!

Nu slår klockan snart fem och jag vill inget hellre än att sova. Därför avslutar jag det första inlägget i denna mysiga blogg och hoppas på att mina kollegor ser till att hålla det här med täta uppdateringar!
Tjo-ko
/My

RSS 2.0