En GRUPPBILD

För första gången på ett bra tag var hela Kolaget samlat! Vi var och kollade in Annas nya (superfina) lägenhet, och passade självklart på att ta en gruppbild.

Övre raden från vänster: Rebecca, Roos, Ylva, Emelie, Anna
Nedre raden från vänster: Helen, My, Elin

OBS att jag bara skrev ut namn för okunniga reccars skull, om ni andra inte vet vad vi heter än undrar jag vad fan ni har gjort i ett år?
/Roos

Köpingsfesten ur råttperspektiv

Jag, Labbråttan, kommer ihåg ALLT mycket klart och tydligt. Jag hade mycket trevligt trots att jag var så skötsam, till skillnad från alla förortsnollor och wannabe stekare. Se på bilderna bara!


Här sitter jag och smuttar på min Chardonnay


OJ!!!!!!!!!!!!!! det här minns jag inte :O vilket billigt vin! Är det verkligen jag????


Nämen, det var visst jag! Kanske var lite salongsberusad......


Måste ha tappat nått där nere! (reds anm. din värdighet?)


Jaha, den där sista cidern förklara varför den där snygga råttbruden som jag vaknade upp med visade sig vara en illaluktande avloppsråtta av fel kön..........


Jag däckade iallafall inte som vissa andra! HA

Nu måste jag bege mig mot de finare kloakerna för viktigt labbmöte och experiment. Topphemligt! Höhö

Mvh,
Labbråttan (aka Christhian von Råtting)Mys-fest!!!

- Allt är lite luddigt... säger Roos fundersamt
- Jag kommer nog ihåg lite i början....och lite i slutet, säger Elin. Men inte i mitten.............
- Vi kom dit...hm, VI DRACK BÅL!!! Anna filosoferar
- Tobbe var påå kopparna! Ylva är lycklig
- Det var helt enkelt festen! säger Elin
- LABBRÅTTAN var där, det kommer vi alla ihåg, utom Roos
- Var du full i lördags Roos?? undrar Elin
- Jag trodde inte det!!!! hahaha, men folk säger det! Roos ser lite skum ut
- LABBRÅTTAN och jag i soffan.... Anna ser lte drömmande ut
- Jag välte med CYKELN HAHHA!!! Elin skrattar


Glada och smulla :)


Stulla!!!!!!!!!!!


En bild säger mer än 1000 ord!


- ÖÖÖh byt lååt för faaan!!


I en annan del av Köping...?


Fåfänga, fulla fjårtiskillar..? ;)


En till Köpingsbo! :)

Summan av kardemumman: en mycket bra fest (som ingen minns hela av...)

// Elin, Roos, Ylva och AnnaJävla fittpoliser!!!!!!

Alltså det går inte att beskriva hur jävla förbannade vi är!!! Vi hade hippiemiddag idag och den va fett kul! Meeeeeen på vägen till norrlands så blir vi stoppade av polisen, och fy fan va förbannade vi blev.. det var 2 poliser när dom stannade oss, men det räckte tydligen inte.. det kan ju ha berott på att vi va sjukt spydiga, så dom kallade på 2 extra poliser som snabbt var där... Vi kaxade som fan mot dom och dom blev bara mer och mer förbannade... Vi var nära att få böter som skulle leda till rättegång! :S Liksom vafan?!?!?!?! Vad är deras problem, har dom inget bättre för sig lr?? Ge sig på oss oskyldiga tjejer :(

500 jävla kroner var är INTE okej! Kul liksom, det är 2 jägerflaskor :( :( :(

Vi försökte jobba igen allt på norrlands sen, men det gick väl sådär ^^  blev kanske bara 200 kr stulet.. räcker ju inte långt... :(

// Elin & Emelie

Inflyttningsfest med en touch av Köping

Lördagen den 18:e september var det äntligen dags. Emilys och min lägenhet invigdes och vi hade laddat i veckor! Som vissa av er vet var det Köpingstema och på dörren hängde självklart "Tobbe" och ur kopparna rykte nybryggt kaffe, typ!

Kvällen bjöd även på allsång, moderat-och jultomtebesök samt lite kaffeskvätt på väggar och brottning i sängen, (och kanske badkaret?)

Jag hade i alla fall sjukt kul och tackar er alla som var där, ni är guld!
Glimtar av kvällen:
 


 

 

 

 

 

 


/My


En dag på IKEA!

Efter en mycket givande föreläsning om mikrobiologi och en liten detour på EBC där vi köpte bland de sista biljetterna till Naturvetarfesten, begav vi (Anna, Emelie, Ylva och Elin) oss till IKEA!! :D Där Anna, men inte vi andra skulle handla så mycket. Det gick ju bra...

Kul hade vi iallafall, bilderna får tala för sig..

Lider utav paltkoma, tur att de fanns sköna dock fula stolar.


Emelie är kreativ :D


Modern konst


Romantik under myggnät


IKEA tar på krafterna


Efter mycket provande hittade Anna tillslut sängen för henne!


Ylva testar på prinsesslivet


Emelie har ÄNTLIGEN hittat en matlåda i rätt (lagom) storlek :D


Mogna? (Inköptes givetvis en varsin)Ikväll ska vi kolagare ta det hyfsat lugnt för att tagga inför årets fest imorgon! Ni vet alla vilken vi pratar om ;) Det kommer spåra, men det är väl inte så oväntat.. :P

//Emelie, Anna, Elin

Det var tyvärr inte sant...

Så, då var det dags för mig att skriva mitt första inlägg i den här underbara bloggen!!
Då ska jag berätta om gårdagen då det var meningen att hela kolaget för en gång skull skulle befinna sig på samma plats vid samma tidpunkt. Tyvärr blev det inte så då Helen hade lyckats bli sjuk och därför behövde stanna hemma och vila upp sig.

Men alla vi andra sju samlades utanför GHs pub så fort de öppnade för kvällen. Vi gick in (och upp) och beställde våran mat. Den enda som drack något alkoholhaltigt var My som hade en pubrunda att gå med i lite senare på kvällen. Jag måste säga att det var lite konstigt att sitta på nation helt nykter... vad har hänt? Har vi blivit klokare? (fast nja, tror inte det...)

Sen en liten undran; har någon nånsin ätit kall lasagne för att det på något sätt skulle vara bättre än varm? Det trodde tydligen de som jobbade i köket den kvällen. Jag och My fick be om att få maten värmd inte mindre än två gånger (!) innan vi fick den helt genomvarm. Alltså, är det så svårt att förstå hur en micro ska användas?
Jaja, lasagnen var iaf väldigt god när de hade rätt temperatur, och de andra kolagarna verkade också nöjda med sin mat, även om det tog över en timme att få in två hamburgare...

Kvällen fortsatte sedan på biografen, där vi såg filmen Grown Ups :) Vi rekommenderar den starkt för den som vi få sig ett gott skratt!
Innan filmen började hann vi även med att springa bort till affären och köpa godis. Där rekommenderar vi även Marabous nya Cookies Cream Sensation. Mums!

Så trots att vi kolagare inte var fulltaliga tycker jag ändå att kvällen slutade lyckligt, liksom filmen (surprise?).

//YlvaDet är sant!

När vi i kolaget tänker på att vi ska ses allihopa ikväll, då blir vi såhär glada och vilda:..för nåt sånt har nämligen aldrig hänt förut i världshistorien.
eller jo, det har det ju men det var innan kolaget existerade.
Dagen då kolaget kom till är ju år 0 i nutidens tidsräkning, så wow, detta har aldrig någonsin hänt förut!

Jag känner mig precis lika glad som MaskRoos!

// Anna
Inte okej, eller?

Här sitter jag och googlar om matematisk induktion och räknar mattetal och vad hör jag då?
Jo det dunkar från övervåningen! Jag tänker "undra om det är Ken som har fest?"
Jag googlar lite till, fattar ingenting om induktionen.
ångest
ångest
Och såklart, såklart höjer någon volymen där uppe och vad hör jag? Jo Dynamite och en massa folk skriker AYO!!!!
Jag är i dagsläget ganska övertygad om att det är någon typ av KGBreccemiddag hos den forna välcomaren? Har jag rätt?(piinsamt annars)

Imorn är det kolagetmiddag och sen ska jag på Pubrunda (tema glitter och glamour) och jag ska så så så dansa Dynamite! Så länge hoppas jag att dom där uppe fortsätter ha lika kul som nu :D
usa
Mottagningen09 med en underbar reccegrupp och välcom:D

/My


Kalmars -> Värmlands -> Stocken

Efter en underbar sommar med bland annat flytt och en super mottagning är det dags för mig att skriva mitt första inlägg (ja, jag är seg...).

I tisdags var det i alla fall lunch med alla minus två. Först var planerna att äta lunch på Kalmars, men efter som de inte har någon lunch bestämde vi oss för Värmlands. Där var det stängt på grund av sjukdom så det blev Stocken tillslut. Efter som dagen bjöd på strålande sol blev det lunch ute. Otroligt härligt! God mat, sol och världens bästa sällskap. Det enda som kunde gjort det bättre skulle vara om Anna och Rebecca också var där.

Efter lunchen blev det lite shopping för några av oss också. Behöver man hjälp med att shoppa är Emelie den rätta personen att gå med ;)

Imorgon är det fredag och då blir det Värmlands!

//Helen


Raffigt!

Hallå där!
Tänkte berätta lite om mina galet raffiga två veckor med spex, skoj och grymma klassisar. Det började med att vi träffades i reccegrupperna och lekte olika namnlekar sen var det dags för matteintro med både trigonometriska ettan, halvan och nollan. Hela introt var ett skämt men det fattade ju inte jag först det var slut.Haha. Vi har också haft klassfest med spex, uppdrag, lekar, nattbesök (hittade en gammal micro i badkaret efter att rekåiterna hade åkt + miljoner idolbilder) och annat skoj på schemat. Uppdraget gick ut på att få folk på stan att rita ett självporträtt av sig, vilket inte var det lättaste alla gånger.
Mottagningsveckorna avslutades med finalgask och släpp i fyrispark.
Klassolympiad i engelska parken
Klassolympiad i engelskaparken. Vår flagga vann flaggtävlingen.
Tant [tae:sk] målar ett raffigt självporträtt
Tant köx(klassidol), koll, tant spons, tant [tae:sk] och bookmaker
/Rebecca

Underbara "State of Mind"

Igår var det äntligen dags för terminens första Värmlands (för min del)! =D Åh jävlar va jag har saknat den klubben alltså! Det röjdes i fönster, på stolar, på axlar och självklart på högtalarna på värmlands dansgolv! :D

Klubbkvällen började bra när man slapp köa.. :) Mitt mål förra terminen var nämligen att lära känna alla som jobbar där och jag tycker jag har gjort ett ganska bra jobb med det! Är ett ganska känt ansikte där vid det här laget.. ^^ Det shottades för fullt under kvällen och det blev dimmigare och dimmigare... KGB ägde dansgolvet som vanligt! Eller ja, egentligen var det väl jag och Malin som gjorde det, hehe.. Tror jag var sist att lämna stället (de hade till och med hunnit bomma igen dörren^^), men det kanske inte var så oväntat! ;)

Alla som känner mig vet att jag älskar Värmlands nation och det är där jag kommer synas till de kommande fredagarna! Nu taggar jag för finalmiddagen med underbara KGB:are.. SKÅL!

// Emelie

Ingen Koll

Jag och Emelie hade en mission iförrgår, vi ville fotas med alla i Rekå. Nedan ser ni resultatet!
Roos (extremt nervös, hahahaha), tant [tae:sk] och fröken Bus (tror vi)
En motvillig Bookmaker och Emelie
Roos & Generalen
Emelie och farbror Bus
Kalaspinglan & Emelie
Emelie & Tissel
Roos & farbror Spons
Roos, Köx och Elin
Roos, tant Spons (?), fröken Bus (?), Sting och Elin
Emelie och Fix
Roos & Direktören
Binär & Emelie
Krimskrams och Emelie
Roos och Mörk
Roos och Φ
Skum & Emelie
Farbror Spänn och Emelie


Som ni ser fattas Koll (hon var för snabb). Sen vet vi inte säkert om vi har blandat ihop fröken Bus och tant Spons.. My/Rebecca - hjälp?
Puss och kram/Roos

Hahaha #2

Under labben i fredags: 
Anna: Gud vad lite det regnar, undrar om det någonsin har regnat såhär lite förut?
Nej Anna. Aldrig. Hahahaha!

KOLAGET UTMANAR!/ Anna

MASKAR...


...in tha house

Bara sådär bara helt spontant

Roos och jag har djupa tankar. Dom går såhär:
A: - om man syr en lång strumpa så kan man klä ut sig till mask
R: - ja!! Anna du är min idol (detta kom jag iof på nu..)
R: - vi klär ut oss till mask på BÄRs pubrunda
A: - wihoooo, yaaaa!
R: - vi syr en lång beige stumpa
A: - ...eller en lång beige hatt
R: - men det kommer se ut som en snopp


typ så var det faktiskt. se fram emo BÄRs pubrunda säger jag bara!
// ANNA

RSS 2.0