Ur arkivet

Igår vare pyjamasparty hos Emelie och för första gången på alltför länge var alla i Kolaget samlade för att festa tillsammans! =) Och en kul kväll blev det! Bilder kommer kanske senare.. Sålänge får ni hålla tillgodo med lite bilder från några tidigare kvällar vi kolagare vart ute och slirat..Svärdslukaren Anna på Pubrunda!


Sveep, annars blir det plankan!


Emelie har sett ett glas med alkohol och öppnar munnen i hopp om att drycken ska hitta dit!


Inga konstigheter!


Anna och kapten Jack!


Förfetst innan Stocken. Folk har av nån konstig anledning fått för sig att det är okej att hälla sprit i mitt hår bara för att jag själv (under ett mkt svagt ögonblick för länge sen) råkade hälla en cider i håret på mig själv...Helt normala biologer på Stocken..

Taggade tjeter + läskig kille.. :O


Förfest innan Värmlands. Oskar var förtjust i Emelies handklovar! =)


När Roos inte tar sin dampmedicin som hon ska kan mycket kul hända..

Som idag på statistiklektionen:
Alla sitter å pratar och lektionen ska precis börja. Någon säger Schhh och Roos som inte ville va tyst skriker (högt och argt) -Schhhh, själv för fan!! Det roliga är att det var läraren som sa schhh, vilket Roos inte hade fattat. Jag & Anna höll på å dö av skratt och läraren vart nog lite förvånad, haha! Folk brukar ju inte vanligtvis i princip skrika håll käften till sin lärare :P Men Roos är ju förstås inte som alla andra..
Senare under lektionen
Anna frågar en sak.
Roos: Va, vad sa du? Jag brukar inte funka så bra..
Nej, det har vi märkt ;)


//Elin

Vem kallar ni suckers?!?!

Ett smått missförstånd har skett då Roos och Helen tror att de är medlemmar i kolaget, som båda uteslöts ur för drygt 1 vecka sedan.. Denna kanske väldigt brutala utkastning som skedde måste ha gjort båda smått sinnesförvirrade, och dom är nu på fri fot på Uppsalas gator... Vi är alltså sex glada kossor kvar (Elin, Anna, Ylva, My, Rebecca & Emelie) och två nya ska snart genomgå sina test för att se om de är värdiga medlemmar i denna legendariska grupp! :) Vi söker alltså nu efter våra föredetta KOllegor...

MOST WANTED!

Försök inte ta hand om dessa två personer själva, då båda är mkt farliga!
Utan kontakta istället någon i kolaget på en gång...

// Riktiga KOLAGET! <3

HAHAHAAHAAAA

Hej suckers!! Nu är det bara två kossor kvar, då en (MYcket liten ko) visat sig vara labil och opålitlig och läckt vårat nya lösenord så har vi återigen bytt lösen, och denna gång även på mailen! Hahaaaa, sug på den fulingar!

Iallafall: eftersom vi har en piratkossa & en ninjakossa kvar har vi beslutat att gadda ihop oss mot cowboys och köpt tröjor för att visa var vi står. (Vi har även gaddat ihop oss mot hippies och teknologer, men de tröjorna har vi inte köpt än).

.
.
Vad gäller nya ansökningar till Kolaget - de väller in! Men det fortfarande bra att söka, sökstopp är den 25/2 kl 15.00. Skicka din ansökan till kolaget1@hotmail.com, eller skriv i kommentarsfältet.

Många mjölkiga kramar
Roos & Helen

Ko-elimination

Eftersom vi biologtvåor just nu läser matte och lär oss om ekvationssystem och Gausselimination så tänkte jag passa på att tillämpa den på vissa väl utvalda (de utsätter sig själva för det) kossor.

Vissa kossor har nämligen betett sig som kaniner, papegojor, sälar och maskar.. och måste därför elimineras. Det står i Kolagets stadga att endast kossigt beteende kan godkännas och brott däremot måste bestraffas.

Hur snygga de än är - denna papegoja och denna kanin har nu eliminerats ur Kolaget.

Heta hippies tillika lömsk papegoja, lurig mask och mordisk kanin.

Hotfull säl - hur söt hon än ser ut att vara bör man se upp för denna föredetta gängmedlem.

Vi 4 som nu kämpar för att hålla ihop Kolaget (dvs Roos, Helen, My & Rebecca) behöver er hjälp! Vi söker 4 nya medkossor! Anmäla intresse går bra till kolaget1@hotmail.com alternativt i kommentarsfältet alternativt med mjölkbudet.

PUSS!!
Edra trogna kossor (nu endast 4 kvar..)

Bakterier och virus är jettteeeetråkigt.

Alltså varför varför blir man ALLTID sjuk när något roligt händer?
Var på gasque igår och jag har laddat och taggat och kämpat för att få biljetter. Självklart blev jag överlycklig när jag lyckades mosa mig fram i kön på Ångström och snappa åt mig två stycken. Vad händer sen? Jo förkylningen som har varit påväg hela veckan bryter självklart ut på fredagskvällen, lagom till lördagsgasquen.
Vad gör man då? Jo man blir svinförbannad och packar ner hela droghandeln i väskan:


fw
Sen knarkar man upp allt och mår jättebra.

scsa
Eller så konstaterar man att det var rabies man hade och att medicinen inte hjälpte.


Kvällen blev i allafall succé!
Kram
/My


Hårt liv

Man kan tro att jag lever ett ganska så fritt liv, men så är inte fallet. Jag har för tillfället ganska många jobbiga förbud som jag under inga omständigheter får bryta.

Jag tänkte nu skriva en liten utvärdering om hur det går för mig med dessa.

Förbud #1 Två månaders shoppingförbud. Sedan nyår har jag och My som nyårslöfte eller vad man ska kalla det att ha två shopppingfria månader, dvs man får inte shoppa nånting förutom typ mat och sprit i princip.. Hittills har vi klarat oss bra, första månaden var ganska lätt, men nu börjar det bli lite jobbigt.. Tur att februari är kort :) Anledningen till att vi har detta förbud om någon undrade är för att vara miljövänliga, då vi är så duktiga! :D

Förbud #2 Äta godis/sötsaker/läsk-förbud. Hur kommer sig sig då detta. Jo, Anna skulle ha 2 nyttiga månader och på nåt sätt fick hon mig och Roos att hänga på henne så fram tills 1 april har jag nu "godisförbud". Detta förbud är mycket jobbigare än det första förbudet, även fast det bara pågått i drygt en vecka.. Det finns dock vissa kryphål i detta; Blir man bjuden får man ta en bit! Vilket har utnyttjats ganska mycket... Sen är det även okej att dricka läsk om man blandar det med alkohol, men annars inte! 

Låter ju sjukt nyttigt, så hur har första veckan gått då? 

Bröt inte mot förbudet, men gick lite utför i slutet av veckan, utgång både torsdag och fredag = massa läsk och alkohol +  fyllekäk (ganska mkt) på Max båda dagarna. Lördag; fika hos Ylva, (blev bjuden alltså fick man äta), lunch blev alltså en morotskaka.. På kvällen vare filmkväll hos Orre, det i kombo med att man var bakis ledde självklart till en fet pizza som middag.. Måste därför tyvärr säga att jag klarade första veckan med endast ett G-, men jag klarade det iaf!! 

(Sen att denna vecka började med att man blev bjuden på nybakad kladdkaka med grädde av Helen (som gillar att göda oss), behöver ju inte nämnas :P)

Förbud #3 Träna mindre än 2ggr i veckan-förbud
Vilket alltså innebär att jag måste träna minst två ggr i veckan fram tills den 1 april. Kanske inte låter så svårt, men kan ju nämnas att fast jag hade årskort lyckades jag träna typ max 3ggr förra terminen, INTE OKEJ! Men nu är det faktiskt bättre, gick tillochmed från mig (jättelång sträcka) till Ekeby i snöstorm idag bara så att jag skulle hinna träna två ggr denna vecka :) Så detta "förbud" har jag alltså klarat änsålänge :).  Om någon vill vara med och stötta oss i dessa förbud är det bara att säga till, så får ni också vara med ;) Rekommenderas starkt...... *host*

För alla pengar vi sedan sparat ihop på detta (man sparar fett mycket), så ska vi åka upp en helg till Romme och åka skidor :D Vilket gör det hela lite lättare! Wiihooo! =)Stocken i torsdags - Happy people :D


//Elin 


gästinlägg - easy e och ice cube in tha house

det har blivit vår tur att skriva ett inlägg på bloggen alla talar om, the cowteam-blog.
Nyss käkat nybakat bröd med diverse godsaker till.
Rorckakarorr.

snipp snapp mus,
adam tog en snus

Match.com

Namn: Adam "pADDE"

Ålder: vad du vill..

Gillar: påta i trädgården

Drömkvinnan: snygg

Första dejten: hockey med grabbarna

Kontakt: 0730662955 (jag väntar på dig...)


Normalt?!?

Dagens mattelektion:

Roos: Var det en svår uppgift?
Emelie: Nej, alltså det gäller bara att hålla tungan rätt i munnen...
Anna: Eller i rätt mun..
Emelie: Det är ju inte så viktigt i vilken mun tungan är i..
Elin: Isåfall vill jag ha tungan i Emelies mun, för hon verkar fatta uppgiften! 

Tror det slutatade med att ganska många ville ha tungan i Emelies mun...

Så det kan låta :O Tisdagsfniss

Idag på mattelektionen fick Roos en sugbulle.Det såg ut ungefär såhär.

RSS 2.0