Rooooooooooooomme :D

Snart åker halva kolaget plus Orre och Adde till Romme för att åka skidor :D Eller ja, alla ska åka skidor utom jag förståss ^^ Ska sitta i pulkabacken i ca en halvtimme innan jag går in till baren :D hehe

På kvällen ska vi givetvis ut på någon av Borlänges hippa klubbar! :P Vi kanske kan lära oss ett och annat om festande av dom ^^ 

Ha en underbar helg allihopa och se upp i backarna! ;)Puss och kram
//Emelie

Straffspark!

Ikväll ska björnligan ut på fest =) WOHOO! Kan bli skoj, har hört att de är ganska bra på att festa.. :D


Bläääääää!

Gaaah!
När ska denna djävulska tentaperiod ta slut?!?!?
Nu har jag pluggat konstant sen jullovet, inte helt okej. Verkligen inte okej!
För allas bästa borde tentaperioderna kortas ner kraftigt. En halv vecka..max!
För mycket tentapluggande leder bara till urspårning som inte är nyttig på något sätt.
En eftermiddag med allt för mycket plugg (som vanligt) kom vi på den braiga idéen att måla Emma som Jack Sparrow i Pirates. Ni vet när han har ögon målade på sin ögonlock?
Som ni ser på bilden nedanför borde någon ta tag i det här med tentaperioder illa kvickt innan värre saker händer. Av för mycket pluggande får man inte bara en massa konstiga idéer utan man har också ett oändligt sug efter kakor och diverse godis. Snart behöver iaf inte jag någon cykel längre! Jag kan bara lägga mig på magen och rulla fram.
Konstverket börjat ta form. Likt eller vad?!
Det var allt för nu!
Rebecca

semlor och konstiga fenomen

Jag kan numera glatt meddela att jag har tillfört ett nytt ord till den svenska ordlistan. Ordet är TENTAÖGA. Ni kanske tror att det inte finns ett sådant ord, men jo, det gör det. För vad ska man annars kalla skadan jag drabbats av?
Det hela började i morse, klockan nollåttanollnoll. Jag satt i tentasalen och skulle börja skriva när mitt öga började rycka. Ni vet rycka sådär i nerverna som det kan göra ibland. Normalt går det ju över ganska fort, men inte i dag inte. Höger öga ryckte glatt genom hela tentan(som varade i fyra timmar), vilket ledde till att jag till och från satt och blundade med ena ögat. Ryckningen pågick hela cykelturen efteråt och när jag kom hem var jag tvungen att plugga ekologi, vilket inte var det lättaste. Så det slutade med att jag fick TEJPA höger sprättöga. Alltså tejpa ner ögonlocket, för att låta ögat vila. Så här satt jag i Floggan med tejp i ansiktet. Helt normalt, tyckte nog alla som glodde in genom fönstret. Sen är det ju bara ett stort plus att jag lyckades rycka med lite ögonfransar när jag tog bort tejpen också. Bäst att passa på liksom.

Min enda förklaring till detta är att jag har läst(pluggat för mycket) och därav tröttat ut ögat. Kan man kräva skadestånd för dessa typer av skador?

Avslutar med en släng av fettisdagen: 

Adios!/ Mad-eye-My


fredagsbio

Ikväll var halva Kolaget och såg Black Swan. Den var lite speciell... Svårt att förklara, men kontentan av det hela verkade vara: Pressa dig inte för hårt för att va perfekt, för då kan förvandlas till en svan och dö.. typ.  

RSS 2.0