Uppsala-reunion tisdagen den 27 juli 2010

Ja, eller det var iallafall tanken, men tyvärr så var det en del som bangade *host* Roos *host* Anna *host* Rebecca *host* Ylva *host* Helen *host*.  Men vi fick tillskott av Astrid istället som så fint fick äran att gästblogga, ett mycket poetiskt och moget inlägg som ni kan läsa här nedan...

Roos bangade dock inte helt (var ju trots allt hennes idè med reunion) så hon kom förbi ett litet tag och joinade oss i shotspel, där hennes vatten var ett tacksamt inslag ;) Sedan kom även Mys USA-vänner förbi och de klippte av sina recceband som de haft på sig i typ ett år nu.. Helt klart på tiden, bra My! Var kul dock att de ångrade sig direkt efter :P My ringde även doktorn och doktorn svara... Ska väl inte säga vad som sades, men det var ett oerhört underhållande samtal :D :D hahaha, stackars doktorn!

Efter det blev det lite vacker dans till bästa låten Fanta & rosè bl.a. innan vi begav oss till Bryggan! Där var det bara svettigt och sjukt mycket folk, så vi stannade inte så länge, utan bestämde oss istället för att gå å bada.. i en fontän! Men efter lite fyllekäk i kroppen så kändes det som att banga på bad var en bra idé, men nästa gång då ska vi minsann bada! Så watch out Uppsala för galna fyllon i fontän!


Astrid fick tömma sin flaska med sprit till sista droppen efter att ha förlorat stort i ölspel!


Elin..


Våra OERHÖRT fina mobiler, varav ett tvillingpar :D


My bitter efter att ha klippt av sig reccebandet


Emelies färdigblandade romdrink i flaska, som dracks upp på mindre än 10 min..


..och det slutade såhär: Dans till 1,2,3 alla brudar ner på knäää!!


Ja, romen slog till som sagt! PARTY!


Glad tjej!


Vi hjälpte Elins grannar flytta^^


På bakisdagen bestämde vi oss för att gå på bio och se Inception, som visade sig vara en FETT bra film :D Vi rekommenderar er alla att se den :)

//Elin & Emelie


Gästblogg igen

BAJS. :)


anledningen till att man inte är vän med fula människor

dom är fula

och vi är fulla
/Astrid(gästbloggare), Emelie, Elin, My

Ska vi leka?

Rensade just min plånbok och hittade ett visst nummer som kommer ringas flitigt om två dagar! Eller vad säger ni kompisar? ^^


 


/My


Kick-Ass

Såg filmen Kick-Ass härom dagen och den var allt annat än bra. Fanimej bland det sämsta jag sett! ALLA säger att den ska vara så bra, men jag ser det verkligen inte. Alltså: skådespelarna gör ett värdelöst jobb (och jag brukar tycka om Nicolas Cage i vanliga fall men inte i den här), handlingen är skit och seriöst kunde de ha gjort en fulare kostym till Kick-Ass?!?!

Jag är normalt en filmälskare, och brukar för det mesta hitta nånting bra med de flesta filmer, men inte med den här! Vad är det alla tycker är så bra undrar jag????



// Emelie

Konstaterande

Heej!
Har precis kommit hem från en utekväll i min hemstad. Kvällen började kanon med urtrevligt sällskap och slutade med utgång. Jag har undvikit att gå ut här i ca ett och ett halvt år då jag anser att folket som är ut är av två slag: Fjortisar och äckel (förlåt Köping men det är sant). Detta bekräftades även ikväll.
Jag och min kompis undvek jobbiga typer genom att låtsas vara inne i en djup disskution där vi yttrade orden "det kommer med åren" Detta funkade tydligen. Är jag verkligen såååå gammal?
Jag har insett att Köping har vuxit ifrån mig eller så har jag vuxit ifrån Köping, det lär dröja minst två år innan jag prövar uteställen här igen. Nu taggar jag tisdag i hundraåttio och ska lägga mig, om sex timmar drar jag norrut för gott fika! Ska dessutom klura ut varför jag har en penna och en visselpipa i linnet....


Flooooooooooooooooogsta, bild tagen någon gång i juni. Separationsångesten var på topp!!

Ha det guld!
/My



Pengar rullar in som de ska..

..det går bra nu, kompis det går bra nu.
Rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu
det går bra nu, kompis det går bra nu.
Jag sa pengar rullar in som det ska
osv..

Ja och varför då da? Jo, har fått veta att jag får 16 000 kr i försäkringspengar från min brännskada jag ådrog mig förra året. Fett soft! Nästan så att det var värt det asså, (men bara nästan). Så nu är kontot på topp igen! Har även lyckats med bedriften att skaffa bostadsbidrag, så kommer vara fett tät i höst, haha ;). Jag gillar verkligen det här med att bara få pengar lite kors och tvärs. Vem har sagt att man behöver jobba lixom?! Det är ju helt klart överskattat!

Så vad säger ni, utlandsresa någon? Kom igen, jag vet att ni vill! ;)



//Elin

Schteeek på Tylösand!

Som ni kanske redan vet var jag och 4 vänner nere i Tylösand och röjde i nårga dagar. Det var stört najs och var sjukt många roliga saker som hände, så vet inte riktigt var jag ska börja, men kan ju försöka sammanfatta lite. 

Vi kom ner på onsdagseftermiddagen. Missade tyvärr after beachen första dan, då tältbygget tog lite tid :P Men fick istället besök av Evves pojkvän Jesper och hans polare som förövrigt hade gått till frisören på fyllan och bett frisören klippa den fulaste frisyren hon kunde, ganska kul :) + att vi blev kompisar med våra grannar, två galna tjejer från Göteborg! (eller ja, nånstans på västkusten iaf, men sak samma). Satt dock lite förlänge vid tältet och klunkade fanta & rosè så lyckades missa krogen också, men drog ner på stranden istället och hängde med tylösands 92:or. Lammkött - we like! 

Dagens därpå var det after beach som gällde, och som alltid skulle vi självklart göra tävlingar av allt där förloraren skulle få ett straff. Jag förlorade denna gång, vilket ifs inte var så konstigt då tävlingen gick ut på att den som vinner sten, sax, påse förlorar och självklart vann jag ju! Mitt straff blev att starta dansgolvet på after beachen, så medan alla sitter lungt och stilla och lyssnar på bandet fick jag gå ner själv och röjja framför scenen innan de andra kom å joinade nån minut senare. Men grymma som vi är fick vi självklart med oss mer folk efter ett tag :D Sen började det spåra lite, Evve hamnade på scen och fick spela stereolove i nått konstigt blåsinstrument, jag å Frida blev dränkta i öl då vi på något sätt startade ölkrig med några killar eller som nån av oss sa efteråt appråpå att vi var dränkta i öl "alltså killarna skulle spruta oss i munnen men de sprutade utanför". 

Vi besökte krogen på kvällen och Peter Siepen var "DJ" men han sög, han hade typ nån färdig playlist som han inte ens lyckades spela ordentligt. Men annars vare najs, var stört mycket folk där! Gick typ inte å röra sig.. men ändå najs :P

Dagen därpå var vi minst lika taggade och efter lite strandschteek drog vi till after beachen och startade dansgolvet ännu en gång, men den här gången tillsammans med några killar som lite tidigare sprungit upp spritt språngande nakna på scenen.. De måste ju vara sköna killar lixom tänkte vi, vilket dom också var :) 

På kvällen hängde vi med våra grannar samt ett gäng killar från Falköping som råkat gå vilse på vår camping, så vi tog hand om dem ;) Kvällen slutade på stranden där en av killarna spontanfriade till Ella, vi snodde ex antal nya schtekarstolar + en enorm GB-gubbe, samt att Annas små lammkött snodde allt vårt vin.. 

Sista after bechen hade Anna förlorat en mycket seriös tävling och fick därför bära en spagettiskål på huvudet under hela after beachen. Haha! Denna gång satte vi oss på första parkett precis framför scenen då vi visste att vi ändå skulle stå där framme och röja. Är förövrigt glad att jag har så sköna kompisar som älskar att göra galna saker. Vi var fan (och hade) roligare än de övriga 3000 eller hur många som nu var där tillsammans och alla älskade oss! En mamma kom tex fram till oss på toaletten och sa att vi gjorde hela after beachen och hon tyckte det var underbart (särskilt Ellas dans, som måste ses live!) och även bandet tackade oss efteråt för att vi fått igång publiken och "dansgolvet" varje dag! Ganska bra jobbat av oss tycker jag! Efter det var vi ganska dragna och gick ner på stranden där Frida hällde en hel rapsolja på sig själv (utan att ens förlora en tävling) och gick sedan runt och "la sig" på folk :P Sedan skulle vi käka pizza på restauarang, vilket såhär i efterhand nog inte var en så bra idè.. Alla var stupfulla, jag kom dit utan skor och med blodiga fötter (hade supit sönder mina skor och på något sätt ramlat och skrapat upp mina tår) Frida var som sagt dränkt i rapsolja och Anna med spagettiskålen på huvet, men på något sätt kom vi in iaf, men måste nog varit ett av de dräggigaste restaurangbesöken som den restaurangen skådat och av någon anledning gav de oss kritor som vi fick rita på duken med också (tur att man inte kommer ihåg hur det såg ut när vi gick..).

Okej, nu är det här världens absolut längsta inlägg (jag suger på att sammanfatta) men här är lite övriga händelser

Frida får straff att hon skulle gå till våra grannar (ett gäng killa i 35-årsåldern typ) och säga att hon ville visa hur man suger av en korv.. De gillade det och sa att de hade fler korvar om hon ville ha, haha! 5 min senare förlorar hon igen och fick ett nytt straff att få en av dem att dricka öl med 2 tamponger i munnen, vilket gick bra det med!

Vi var även nära att krocka med lastbilar 2 gånger, först på vägen ner när Ella gör en U-sväng millimeter framför en lastbil som inte hade några planer på att stanna och sen på vägen upp när Frida ska byta fil och tycker lastbilen ska släppa fram henne, men de tycker inte han.. Sen höll vi även på att krocka lite på motorvägen när det plöstligt blir kö och Frida får bromsa från 140 till 0 på en egentligen lite för kort sträcka. 

Okej, känns som jag har tusen mer roliga grejer att skriva, men ingen lär ju orka läsa mer (förutom evve och frida då som tycke jag skulle skriva om allt), så mina klädproblem, Big mama/mama schtek, schtekmode, blottande gubbar, campingvakter och barnförbjunda filmer m.m får vi ta en annan gång! 

Bjuder på några bilder också, resten finns på fb. 

Ett glatt gäng på krogen


Campinggranne med tamponger i munnen


På stranden med GB-gubben!


Anna med spagettihatten på after beachen


Frida dränkt i rapsolja



// Elin

Datum att boka in!

Eftersom jag är stensäker på att alla i kolaget + ett gäng sköna KGBare läser den här bloggen använder jag den som nåt slags ersättning för facebookevent/sms.

ALLA (och då menar jag alla) ska boka in den 26/7 eftersom vi är alldeles för dåliga på att ses och vi har ju snackat massor om att åka till Grönan. Den 26e blir det fan av, för då är det dessutom Kristian Anttila (astrids stora kärlek) som står på scen på kvällen. Jag vill att alla (ni vet vilka ni är) kommenterar om de följer med, annars blir det FB-event och sms iallafall (det gäller dig Helen... och Ylva, se till att vara i Uppsala/stockholm då!!).

Dessutom är det Bryggan som gäller den 27:e, det är också bara att boka in!

Annars då...  Jobbar häcken av mig och är inte med on nåt kul som är värt att skriva om. Cyklade till jobbet idag, det är typ 2 mil dit. Så nu är jag slut. Var tvungen att dela med mig av denna bedrift.

PUSS PÅ ER! Vi ses 26e och 27e juli om inte tidigare!

/Roos

1,5 miljoner....

Tänkte berätta en lite störd sak som hände härom dagen. Några kompisar till mig blev erbjudna 1,5 MILJONER för att segla över Atlanten med en båt.. Liksom det är inte lite pengar! Men vi vet att killen som frågade är snuskigt rik så, men man blir ju lite fundersam när han inte vill göra det själv.. Efter många frågor avslöjade han att det inte var hans båt lr hans pengar. Var tydligen några kompis till honom som ville att han skulle göra det (och han har inte haft världens bästa umgängeskrets). Han var misstänksam mot dom också, så jaa.. Vad svarar man på det? Sjukt härligt att segla så långt och få så mkt pengar.. MEEEN jag tror inte nått av det spelar så stor roll när man åker dit i tullen sen och får spendera några år i nått utländskt fängelse ^^ Så då är det ju inte så svårt val längre..

Undra vad som finns i båten egentligen?!?!

Ps. En kille som jobbar på Frimis (klubben jag var på i fredags) ringde mig igårkväll och hade hittat min mobil. Jag skuttade seriöst av glädje! :D Är just nu galet glad :)

// Emelie

En kväll i kaos!

Jag har under en längre period dragit ut på att köpa en ny mobil, trots att min gamla gör lite som den vill (väljer att avbryta samtal, stänger av sig själv och sållar ut meningar.. men det är ju iofs lite mer spännande att prata om man får gissa hälften av vad den andra säger lr?!?! :P). Jag bestämde mig iaf för att köpa en ny mobil och fick den för 3 dagar sen och jag hann använda den i 2 dagar innan den blev stulen igår på krogen :( GALET irriterande eftersom jag egentligen inte hade råd med en ny från början.. Så jag är tillbaka på ruta 1 nu, med min gamla kära mobil som gör som den vill =/

Ska sammanfatta gårdagskvällen lite. Den började väldigt bra med trevlig förfest hos Malin där jag drack jäger ur en komugg (till ära av kolaget :D) och väl inne på Frimis var det jättekul först. Sen vet jag inte riktigt vad som hände.. Jag lyckades på nått vänster skära mig på ankeln så jag blodade ner hela foten.. Sen blev det mkt dans, vilket var sjukt kul. Länge sen jag va ut och bara dansade. Efter några timmar så försvann iaf min mobil som låg i min väska (antingen uttappad lr så tog nån den direkt ur väskan, vilket inte är helt omöjligt.. det var smockat med folk så). När det börjar närma sig stängning så försökte jag leta på dom jag var ute med (tappade bort dom tidigare under kvällen) eftersom vi skulle hinna med den sista bussen hem.. Men hittade inte dom nånstans och sista bussen hann åka.. SÅ jag var alltså själv kvar där utan mobil och utan visakort, dvs. kunde inte ringa nån lr ta taxi eftersom jag inte kunde betala.. och det är 4 mil hem till Lindesberg så inte direkt gångsträcka ^^ MEN det var väldigt många som erbjöd mig sovplats iaf, iofs var det majoriteten killar så jag tror dom hade något annat i baktanken när dom erbjöd det.. ^^ Tillslut hjälpte en vakt mig att ta mig hem.. så det slutade ju bra iaf:) men fyfan vilken hemsk kväll det var alltså :(

Är just nu en VÄLDIGT bitter människa!!

Lovar att jag ska göra ett roligare inlägg nästa gång.. men ja, alla kvällar kan ju inte bli lyckade (när man inte är i Uppsala då förståss)

Puss & Kram

// Emelie

Det svänger



och det är ju så kul!

När kommer KGB-varianten?

Så det kan låta hemma hos Ekelunds del 3 (min man)

Som ni kanske förstått uppstår det ganska konstiga konversationer i min familj. Detta inträffade för ca en månad sen och tar nog priset:

Mormor:
... ja och så har din mamma berättat att du träffat en indian!
Jag: eh va? (har mormor blivit senil?)
Mormor: Jo men din mamma ringde och berättade att du träffat en trevlig indian med dreads.
Jag (börjar få lite panik): va? (okej mormor har blivit senil)
Mormor: Jo men han spelade cello i ett band också sa hon... och har gått på Stockholms musikhögskola? Tydligen väldigt musikalisk!

Efter detta fick jag ganska mycket panik när det visade sig att min mamma verkligen ringt och sagt det här till mormor. Jag tänkte såklart"VAD FAN ÄR DET HÄR?" Men efter lite grubblande kom jag fram till att det faktiskt finns en chans att detta har inträffat. Jag är ju ganska duktig på att skaffa grymma minnesluckor så det är ju inte helt omöjligt att jag släpat med mig en indian hem och dragit ett bröllop á la Flogsta.
Nu är det dock så att jag anser att denna musiker inte riktigt tagit sitt ansvar och försörjt mig som är en stackars fattig student....och jag vill väldigt gärna åka på semester nu så fram med pengarna!
Därför undrar jag om ni har sett honom, min man. Antar att han borde se ut ungefär så här:


Min man (vissa avvikelser kan förekomma)

Föressten så köpte jag en trislott idag och vann ingenting. Men ni vet vad man säger. Otur i spel, tur i kärlek. Denna man måste alltså vara att sjujäkla kap!

Jag avslutar med att även efterlysa vissa medbloggare. Vart håller ni hus?

/My


Den där Hallander

Som många av oss vet har det nyligen gjorts en parodi på Beckfilmerna…dvs. kommissarie Späck. Men vet ni att det även finns en annan version av Wallander? Inte?!

Mina vänner, låt mig presentera…..

Kommissarie HALLANDER


Hallander gillar att patrullera Flogsta Låghus

/anonym


KGB-shot

Hittade en shot som varje KGBare bör testa

KGB:
2 cl Kahlúa
2 cl Grand marnier rouge 
2 cl Bailey's

Den låter ju inte särskilt god, men med det namnet så är det ju nästan ett tvång att åtminstone prova ;)

Hittade även en drink som alla medlemmar i kolaget MÅSTE testa! :D

Mamma Mu:
4 - 6 cl Licor 43
Mjölk

Pussar!

// Emelie


Så det kan låta hemma hos Ekelunds del 2

Ni vet sådana där upptagna, viktiga kontorsnubbar som alltid sitter på tåget i skjorta och kavaj och arbetar framför sin laptop? Jag har alltid velat prova på hur det känns att vara så och har därför tagit tillfället i akt och släpat med mig min Compac på tåget. Nu väntar jag bara på att någon ska fråga vad jag gör så jag kan svara ”äsch jag slänger bara ihop den senaste rapporten angående mina mätningar av den brutala regnskogsskövlingen i Thailand” eller nått i den stilen. (okej det där lät absolut inte som jag). Även om detta är lite av en lögn så håller jag i alla fall på med nått viktigt, jag uppdaterar ju bloggen. Fick höra om en sjukt rolig händelse som inträffade för några dar sen och som jag bara måste dela med mig av! :

Konversation mellan mina föräldrar när de befinner sig på semester i Spanien:

Mamma: Titta, det ligger en död mus där borta. Den ser jätteovanlig med lång svans och bruna fläckar!

Pappa:Gå närmare och kolla då.

Mamma: Nej jag vågar inte, är ju rädd för möss.

Mamma står kvar och tittar nån minut och säger sedan :

”Nej men du måste verkligen titta på den. Det kan ju vara något väldigt sällsynt”

Som den biolog han är går därför pappa närmare för att utvärdera vad det är för djur….snart klämmer han ur sig kommentaren:

”Men Maria det är ju en tampong!”



Jag tackar gud för att jag inte fått mina naturkunskaper från min mamma.
Ha det bäst allihopa!

/My


Några smarta biologer


KGB ghettot fylls på!

Ghettot har nu blivit lite bättre och fyllt på med fler härliga KGBare: Emil, Helen, Peter & Martin :) Igår var vi 3 sega kolagetmedlemmar som släpade sig iväg till Emils Housewarmingparty. Kvällen började med grillning utanför och sen såg vi slutet på matchen (Spanien - Paraguay). Det blev en ganska tidigt kväll med tanke på gårdagen, men vi laddar för höstens inflyttningsfest som Emil har lovat! :)

Under kvällen försökte vissa (inte Emelie!) övertala Emil att dansa sönder ett bord, då vi fick reda på att han hade ett i reserv.. men det gick inte så bra! Det verkar som att Emelie har skapat nån sorts trend att paja bord/möbler.. Undra varför?!?! :P

Kameran var givetvis med:

Grillmaster!


Ute i solen (lr är det skuggan?!)


Slitna?


Efter många (och då menar vi MÅNGA) försök att få en normal bild på Bundsen gav Emelie upp!


The drunk host :)

Nu ska vi ut i solen och bättra på hudcancern! Vi kmr vara minst lika bruna som Elin som nu landar på Rhodos! Hoppas du får det superbra där nere :)

// My & Emelie


Full, Fullare, Kolaget!

Kvällen började med kvartsfinal (Holland - Brasilien var det nog) hos Elin. Sen blev det grillning i Ekonomikumparken i kvällssolen. Under grillningen kom vi fram till att biologer äger och geologer ja ni vet.. Efter mycket mat och dryck tog vi oss upp till Elin igen för nästa match och dans och "skönsång" :) När matchen nästan var slut gick vi till Bryggan där nästan alla tog sig in, nämner inga namn (*host* My). Efter Bryggan blev det efterfest hos John med bl.a. kuddkrig och höga halter rom! Framåt 5 tiden tog vi oss sedan hem något vingliga..

Minnesvärda händelser under kvällen:
- Under fotbollen slänger Emelie (något berusad) ur sig den smarta frågan: "Varför finns det halvlek när det inte finns hellek?"
- Under kvällen diskuterade vi varför det åkte förbi så många ambulanser utanför Elin och vi kom fram till att Elin är seriemördare. Vilket bekräftades ännu mer under kvällen.. Dessa ledde till vissa klagomål i form av ett sms Elin fick på morgonen av David: "Sluta mörda folk alla ambulander stör mig när jag försöker sova :)" Elin ber om ursäkt för detta! :D 
- Emelie kom på en ny dryckeslek som gick ut på att man skickade sms där det stod "Drick!" och för varje drick man fick var man tvungen att ta en klunk.. Dettta urartade lite när David svarade genom att skicka 500 "Drick!"  till Emelie.. Emelie försökte självklart dricka dessa och leken rann ut i sanden, nej vi menade vätskorna rann ur flaskorna.. den ledde också till att Axel däckade redan på förfesten, My fick inte komma in först, Ida och Micke försvann från bryggan redan efter en halvtimme och David försvann 1 h innan det stängde.. Elin vann helt klart denna lek som höll sig någorlunda hela kvällen! :) BRA jobbat!!
- My blandade väldigt "goda" drinkar enligt henne själv bestående av mintu och fanta.. Fantan visade sig dock vara Emelies tillblandade Piggelinshot (bestående av 50% vodka) som fanns i en fantaflaska. Alltså inte så goda drinkar (lr hälsosamma för den delen) ^^

Bilder från kvällen


PIGGELINSHOT!


Grillning i Ekonomikumparken :)


My & Elin


Ida & Micke


Axels sexiga out-fit! Får uppenbarligen ragg ^^ 


Glada fyllon! 

 
Väldigt insatta i fotbollen..


My för ovetande monolog (minnet var inte på topp!)


Denna kommentar skrämde uppenbarligen upp Timmy rejält.. My har inte kunnat få tag i honom på ett dygn!


Efterfest!


Kuddkrig!


?????????????? wtf!


Manlove <3


Glada tjejer plus posande John i bakgrunden :)

 
Passutkastning och ensam men lycklig tjej i förgrunden :)

Nu måste vi dra! Emils fest väntar :)

SKÅL!

// My, Elin & Emelie

OKEJ

Vi får nog revidera senaste inlägget: emelie e full, elin e fullare, men MY är sjukt jälVa fullaST!!!!

otippat?

Jag är full, elin fullare, Emelie fullaaaast!

/My

Hur laddad är du?

Svar: Sjukt laddad
/Elin, Emelie, My

pizzeriabattle

Hallådär köp blåbär!
För några veckor sedan la My upp alla köpings pizzerior här på bloggen. Därför lägger jag nu upp alla fagerstas pizzerior så att vi får ett pizzeriabattle.


Picasso



Fagersta pizzeria gatukök
fagersta pizzeria gatukök


Pizzeria palma. gillar cykeln som ligger slängd framför pizzerian. Skapligt pizzasugen!
pizzeria palma. gillar cykeln som ligger framför pizzerian. Snacka om pizzasugen!


Pizzeria mem & zin
mem & zin

Pizza bolaget
pizza bolaget


US pizza
US pizza


västanfors pizzeria



Tummen upp för smarrig pizza från västanfors pizzeria


Pizzeria fontänen


Tre kronor



pizzeria carlos.  Vem är carlos förresten?



La stella



Fagersta har alltså 11 pizzerior på 12000 invånare.

Vilken är vinnare av småstädernas pizzeriabattle??


Tjillivippen!

Rebecca

Hejdååå!

Hejdå alla söta kolagare och ko-fans! Nu sticker jag till Peace & Love med några kompisar! Oj vad vi ska supa, dansa och ha kul! Eh.. just ja. Ska kolla på konserterna också. Kent kommer dit! Och Robyn! Vampire Weekend, Name the Pet, the Kooks, Miike Snow aaaaaah det kommer bli så kul!! Lovar att ta bilder, och se till att ha jättekul vart ni än befinner er (antar att många är i Uppsala denna helg...).

Helen & My - lycka till med flytten!!

Puss på er alla
/Roos

RSS 2.0