Hahaha

Idag under lunchen, regnet öser ner:
Anna: Gud vad det regnar, undrar om det någonsin har regnat såhär mycket förut?
Nej Anna. Aldrig. Hahahaha!

Hippies

Här kommer ett inlägg tillängnat alla hippies :D

Första veckan av mottagningen är nu avklarad, och hippiegruppen har såklart vart bäst ;D (höhö)

Därför bjuder vi på lite hippiebilder:

Hippies älskar blommor!


Den vackra hippieflaggan!


Hippiereccar


Volleybollaget och festansvarig är såklart med på ett hörn :D


Vi laddar nu för fullt inför karaokekvällen, den kommer bli grym!!

// Två glada hippies :)

visst känns det helt okej ändå

Hej, my här!
Mottagningen(kallas det mottagning hos teknologerna?) är igång och jag gillar det. Min inställning till det hela var väl inte på topp i början, men rekå, alla lekar och nya roliga männsikor har gjort att jag nu trivs väldigt bra! Och så blir jag galet glad när jag stöter på KGBare på dansgolvet!
Veckan har bestått av sittningar, tältet, nationer, samvetestillverkningar, söndagsbrunch med kolaget, flaggmålning, reccedans(som inte sitter sådär hundra!), spex med mera.

Den första teknologsittningen jag var på var klassfesten. Min bordskavaljer? Farbror Spänn såklart! Jag antar att om man har två spännisar i samma rum så sätter man dom bredvid varandra;)

För övrigt så är jag världens fattigaste student! Jag är seriös när jag säger att jag har sju kronor att leva på då nästan alla mina kontanter blev snodda i tältet i tisdags och jag har spärrat visakortet..

spänn

Spännis ett och två
/My

Vilodag

Äntligen(?) är det vilodag! Välbehövligt verkar det som då mer eller mindre alla verkar ha gått och blivit sjuka :( Själv känner jag mig dock frisk som en nötkärna och får verkligen hoppas att jag är det i en vecka till iallafall! Däremot har jag sjukt ont i benen och jag är inte den som brukar klaga på smärta, men i natt kunde jag fan knappt sova för de gjorde så ont.. Förmodligen är det väl nån benhinneinflammation (pga av för mkt dansande?) och det enda som hjälper åt det är ju vila, men det har jag verkligen inte tid att göra nu, så jag hoppas på att apoteket mot alla odds har öppet på söndagar och jag kan gå å köpa typ 1 kg zon och smeta på benen, så jag iaf kan gå nårgorlunda normalt.. :P

Nej, nu ska jag iväg på brunch på V-dala där vi kolagare tänkt spendera dagen och svulla mat i mängder, vilket vi helt klart är värda efter en hård förstavecka! :D

// Elin

Mottagnings-update!

Nu är mottagningen igång för fullt, hittills har det varit sjukt kul och det lär bara bli roligare (kan ju inte bli annat med så underbara reccar + faddrar samt bästa Väl-com såklart!) :D 

Man har dock inte mycket tid att ta igen sig på, är nu nyss hemkommen från STING-dagen (aktivites- och informationsdag på Pollacks) och knarkar kaffe samt städar lägenheten för fullt då det snart kommer ett gäng sköna reccar + faddrar hit beståendes av Hippies, Sjörövare, en och annan Cowboy samt My ;D för att förfesta lite innan vi drar och röjjer järnet i TÄLTET!!! WOHOO!


// Elin

Mottagningen 2010

MOTTAGNINGEN 2010 HAR DRAGIT IGÅNG!!!!! Och ingen är lyckligare än vi Kolagare förstås. Igår närvarade 113 reccar vid upprop till kandidatprogrammen i kemi, geovetenskap och biologi - och oj vad efterlängtade de var. Vi har väntat i ett halvår fan!

Gårdagen blev grym, med flaggmålning, lekar och utgång på ett svettigt ÖG. Alla var svettiga från topp till tå (och jag skojar verkligen inte, svetten rann tillochmed på benen. HOT alltså) vid stängningsdags kl 02.00 var det nästan bara KGBare kvar, en av dem var jag. VILKEN JÄVLA FÖRSTA KVÄLL!

Idag blir det cykelfiske och sedan utgång i tältet, och jag vet att jag inte är den enda som är grymt taggad. Och det ska inte regna ikväll, det tackar vi yr.no för!

Istället laddar vi lite extra med RECCEDANSEN 2010!


Puss & kram/Sjörövar-Roos

MATTTIAS CAETRKSIONJ

är homozecuel




RS..................         eller KS??? ;O


 

Spår

Man skulle kunna döpa rubriken till bryggan, men eftersom typ 50% av våra inlägg redan heter det så låter vi bli. Gårdagen började hos mig där vi lyckades skrapa ihop hela FEM kolagetmedlemmar plus en Anna, känn på den ni. Efter lite dryck for vi vidare till Roos för mys med supergulliga marsvin:) grym förfest? Sen var det såklart bryggan. Vi var lugna...ett tag...vi drog en reccedans med några teknologer och började sedan klättra på högtalare. Träffade även på några KGBare:) Kvällen slutade med att en av oss blev utslängd och en fick ta ett varv runt kvarteret med polisen.
Pinsamt? JA
Förvånande? Nej

/My

Här kommer skämmiga bilder från en spårad kväll:

 

Förfest hos My

Eh.. vi satt på min (Roos) säng och festade med marsvinen..??

På Bryggan var vi taggade!

My & Anna uppe på högtalaren!

Vi träffade som sagt kul KGBare!

På väg hem hade jag (Roos) lite svårt att cykla... Anna stod bredvid och skrattade.


Go-cart!

Sista dagen i Stockholm för mig idag då, för imorgon är dagen då jag drar jag till UPPSALA :D:D!! Men iallafall idag så har jag vart och åkt go-cart för första gången i mitt liv! Dett var fett kul (så de måste vi göra nångång kära medbloggare) :). Jag vann tyvärr inte, men de andra hade kört förut, så de hade faktiskt lite fördel... Men jag var grym ändå, åkte man ett varv på en tid mellan 35-40 sek så var man bra och jag åkte på 40,06, så de är ju typ 40 sek ;D Hade vi kört en omgång till hade jag ju lugnt kommit under 40 ;) Man utvecklas ju väldigt snabbt i den här sporten som Frida sa.. + att vi slog några killar som såg fett bra ut (på go-cart) på förhand, men i efterhand var det dom som var imponerade av oss ;) Det var kul, haha! 

Ja, sen hade jag väl inte så mycket mer att skriva.. Eller jo, min röst är typ tillbaka (överlycklig), så nu låter jag bara lite halvhes :D


Jag med min suuuperheta hjälm :)

//Elin

 

En kväll i en enda stor minneslucka!

I tisdags var det meningen att jag skulle ut på bryggan med några sköna människor, men så blev det ju inte riktigt.. Jag började dricka vid 2 tiden, vilket nu på efterhand var ett väldigt korkat val! Förfesten började hos David vid 4 och vi körde några drinkspel för mkt.. Vid ungefär 9 så blev det totalt svart för mig iaf, och nästa sak jag kmr ihåg är att jag vaknar hemma i badkaret mitt i natten?!?! Jag har absolut ingen aning om hur jag kom hem! Jag var tvungen att kolla om jag ens hade skorna med mig ^^ Jag hade iaf varit inne i den lilla kinesiska matstället vid Ica Väst, men jag vettefan hur jag lyckades beställa, för dom pratar inte svenska och dessutom har jag en tendens att slöddra ganska rejält när jag är full.. Så jag tror inte jag kmr våga mig in där på ett tag!

Jag kan inte säga så mkt om kvällen, eftersom jag som sagt inte kmr ihåg så mkt av den.. Men den va ju iaf allt annat än lyckad! En sak jag helt säkert kan säga är iaf att det här var sista gången jag drack vodka! Jag ska hålla mig till min kära Jägermeister!

Lite bilder tagna innan kvällen blir ett stort frågetecken:

Mattias skulle visa hur stark han är! :)


Klara & jag tyckte inte att den va så lätt att lyfta ^^




Glada fyllon! =)


Sen blev det mesta svart....

Nu längtar jag tills mina medbloggare kmr tillbaka till Uppsala och gör staden osäker med mig! :D Återträff så fort alla är tillbaka? :D

Kramar!

// Emelie

Tankar och bananmysterier

Måste bara inleda med att berätta att jag på jobbet i fredags gjorde en STOR upptäckt, jag hade med mig världens största MEGAbanan! Detta roade oss vikarier något enorm då den var längre än våra huvuden, helt sjukt. Jag har nu stora misstankar om att Willys säljer genmodifierad frukt och självklart ska butiken genomsökas efter fler exemplar. Så nu vet ni det.

Tillbaka till verkligheten. Jag befinner mig i ett jobbigt läge på grund av:
1. Det regnade några liter vatten över mitt huvud igårkväll/natt vilken resulterade i afrokrull som inte går att göra något åt då mina föräldrar har åkt bort och passat på att sno med sig min hårborste.
2. De snodde även min tandborste. Iförsig har jag en till så det gör inte så mycket, MEN det jobbiga är att min pappa hävdar att det är hans rosablommiga tandborste. Vilket betyder att vi alltså har använt samma tandborste sedan jag köpte den förra veckan. USCH, hemska tanke. ...

bananis

Normal och ickenormal banan på 27,5cm!

Läser på FB om studenter som packar väskan och åker hem till Uppsala. Det gör mig varm i hjärtat:)

/My


Fest i Holland!

Hej sköna KGBare! Tro inte att jag är död!

Jag är i Holland och hälsar på släkten mest hela dagarna (mycket trevligt) men igår var vi ute och festade också. Jag, syrran, mina två kusiner och två andra killar var ute på en studentförening (motsvarande nation typ..) och festade natten lång. När vi kom dit blev jag lite besviken för stället var så litet (halva var avstängt under sommaren) men ölen var riktigt billig så vi satte oss i baren och började supa. Efter en del öl, jäger och rosé började de spela lite bra musik och vi började bli lagom dragna, så det lilla dansgolvet fylldes snart av oss och många andra drogs med av oss och dansgolvet fylldes. Vi dansade och hade det grymt i flera timmar, kvällen avslutades med fyllekäk på en pizzeria innan vi däckade vid halv 5. Har tyvärr inga bilder men det var grymt kul, trots att nationerna hittills är oöverträffade!


Min kusin Floor som jag var ute med, jag och min kompis Vera på min studentskiva förra året.

Hoppas ni har det fint där ni befinner er!
Puss/Roos

RSS 2.0