Smullon eller Stullon ikväll? Det är frågan!

Nu är det dags igen.... Nu ska mintu svepas i ära till My och mängder med jäger ska intas! :D Vad är det då som gäller? Självklart är det VÄRMLANDS som är på g ;) Vi får väl se om vi är själva på dansgovet även ikväll... ^^ Oavsett vad, så kmr värmlands inte vara helt efter vi varit där!

Elin och Ylva sitter aspackade i soffan (som vanligt!) och jag vet inte hur jag ska hålla koll på dom stullona ikväll :O

Dagar man minns

Har lyckats fånga lite härliga bilder med mobilen under året som gått och jag tänkte dela med mig av några....


Grillning i våras innan varken gräset eller träden blivit gröna och innan det ens är tillåtet att sitta ute och grilla. Men det roligaste, KÖTTBITEN! Har ni någonsin sett en så stor köttbit ;) ?! (Den lilla vita bröddegklumpen bredvid är inget lyxigt hembakt bröd som vi skulle ha till, utan Roos's "köttbit")


Förfesten med Pyramiden där man ska dricka på varje klätt kort och My fick dam efter kung efter dam efter kung.... och jag var så himla chockad! "Hur kan det bara bli såhääär!?!?"
Vi (eller kanske bara jag) hade nog gått på det om inte Emelie hade börjat fnissa lite väl högt och råkat avslöjat sig..


Tacobuffé i skolan, underbart!
Elin och Emelie lassade upp burk efter burk efter burk efter burk efter burk  med massa goda saker. och sist men inte minst en big pack med nachochips. Skulle verkligen maten räcka?!?!
Det var som att sitta och titta på en rolig komedi (fast ännu bättre eftersom man fick smaka också)


Kvällen då avslöjandet kom, kvällen då vi alla ÄNTLIGEN förstod hur det hela hängde ihop, kvällen då inget någonsin skulle bli sig likt igen. Kvällen då Roos avslöjade sin BIG SECRET


Ibland kan man bara inte hjälpa att man råkat blivit smull på en föreläsning! Ska man på kryssning så ska man och sitter man på föreläsning så gör man och vill man ha förfest redan i skolan, ja då har man det!
(repris snart?)


Roos tycker som vanligt att hon är lite bättre än oss andra. Så hon använder 2 STOLAR och skyller på att hon ramlat av en häst, som om vi skulle gå på det liksom?!?


Roos som alltid gör tokiga saker som man bara MÅSTE fota ligger här på första bänkraden i skolan när vi har frågestund inför tentan, och gömmer sig. Är det mörkt och man inte ser nåt, då syns man inte själv heller! Det  vet ju alla 3 åringar..


Kunde inte låta bli att ta med en närbild också där hon gömmer sig!
Viktigt att håret hänger ner i ansiktet och skyddar också

Som sagt vissa dagar minns man. å jag blir så glad :)

/ Anna

Hur kolaget äter tårtaElin smakar av sin tårta, tänker"MMmmm det här var ju helt okej!"
Ylva "Yes, det är chokladfingrar på, och blockchoklad. Jag är nöjd:D"Anna tänker"Jag gör allt med stil, det är viktigt att sitta med benen i kors och spreta med fingrarna, även när man äter tårta"


Helen funderar"hmm..ska jag sno Rebeccas eller Annas tårta först?"


I Rebeccas tankar " FAAAAN, Helen tänker sno min tårta! Här gäller det att skynda sig!"


I Emelies tankar "alltså moget att försöka sno varandras tårta, här gäller det att hålla god min och visa att vi är på en normal tillställning"


I Roos tankar "alltså att de alltid tvingar mig att äta upp resterna, köp hund för fan!"


/My

Dagens fråga

Roos har fått ryck.

Vi andra frågar oss:

Beror rycket på..
1. att hon glömde ta medicinen idag
X. att hon är full på en halv öl
2. att hon har nån läskigt odjur i magen som vill ut?

Om någon vet svaret på denna fråga får ni gärna höra av er till kolaget snarast!
Peace

Idag är INGEN vanlig dag

För det är Elins födelsedag! Därför bjuds ni på på bilder på mitt favoritmotiv!

elinvad vi ska fira ikväll!

Snögubben

Här är han! Eller hon menar jag... Emelie heter hon!

Bra dag! Ja :)

Idag har vart en bra dag. Lyckades cykla till skolan med livet i behåll efter att ha vart nära å ramla sisådär 100 ggr pga den vita massan på marken. Väl i skolan hade vi en värdelös föreläsning i 2 timmar och fick sluta 10 istället för 12, vilket betydde 2 timmars håltimme till kursombudsmötet för mig och Roos. Men de gjorde inget för då hade vi tid att gå ut och leka i snön och bygga världens största snögubbe utanför EBC :D (Bilder från roos kmr sen, visst?) :), sen vare kursombudsmöte = 2 biobiljetter rikare :D yey!

Efter det var det dags att färga hår!
Vi (jag, Anna & Roos) fick för oss att byta hårfärg så vi shoppade loss på hårfärgen hos Kicks, innan gick vi hem till Anna och färgade håret på varandra :) Blev jättebra, men vi är ju värsta proffsen så ;) Bilder från Anna kommer sen om ni har tur :D (och det kommer ni ha). Vilka färger vi färgade får ni lista ut själva.. (en brun, en blond och en mörkbrun.. OoOoOoo...)

Sen fikade vi kaffe och bullar, det var gott!

Å imorgon är vi leeeeeeediga = SOVMORGON! Jiiiipppiiiieee!

Slutligen en bild för att liva upp inlägget:

Min middag.


//Elin

En vanlig dag på EBC


En påse. Nyss innehöll den lussebullar. Helt plötsligt var Roos i påsen.


En cykel med Anna på.

Döda växter. Elins & Emelies - såklart.

Växter som frodas! Roos & Helens - såklart.

Utsikten från ett fönster. L to the ovely!

random cute little animals..

Idag var vi på Utnarm, Uppsalas teknolog- och naturvetarkårs arbetsmarknadsmässa typ. Det var lite skoj, jag fick med mig 6 pennor hem, Anna däremot var skillad och lyckades få med sig hela 10 pennor. Men jag fick med mig lite andra högst användbara saker också som ett sadelskydd till cyklen, en disktrasa och en kapsylöppnare i guld! Wohoo! Dessutom var det gratis fika. Själva företagen verkade dock bara vilja ha civilingenjörer så det gav oss inte så mycket. Det var dåligt. 

Aja, från en sak till en annan. Igår bjöd reccarna tillbaka oss på Hippiemiddag, det vart riktigt lyckat med mat och roliga lekar (päron päron) och de höll inte igen på efterrätten direkt. 2 kladdkakor, 1 paj, ett paket glass, en kartong chokladbollar och tre kanelbullelängder e bra grejjer det! (Och varmrätten var också god). Därefter hamnade vi på Kalmars som hade queer-klubb. Det var sjukt kul! Temat för kvällen var animal fight och ett band som hette random cute little animals eller nått i den stilen uppträdde. Alla i bandet hade olika djurhuvuden på sig och stod och gjorde massa konstiga grejjer på scenen. Det går inte riktigt att beskriva hur det var, man måste nog vart där för att förstå. Det var inte direkt som en fredagkväll på Värmlands kan man ju säga iallafall, men stört kul! :D

// Elin

RSS 2.0